خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 23 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شهروندان قمی مراقب کلاهبرداران واتساپی باشند

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 24 مرداد 1401 - 12:59
قم _ رئیس پلیس فتا استان قم با اشاره به شیوه های جدید کلاهبرداری در واتساپ از شهروندان قمی خواست تا فریب این نوع از کلاهبرداری را نخورند.
ارسال،رمز،كلاهبرداري،شهروندان،توجه،موالي،كلاهبرداران

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ علی موالی پیش از ظهر دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران با هشدار به شهروندان قمی در خصوص شیوه‌های جدید کلاهبرداری در واتساپ اظهار داشت: کلاهبرداران در جدیدترین روش با ارسال یک فایل apk که به بدافزار جاسوسی آلوده است، قصد خالی کردن حساب بانکی افراد را دارند.
رئیس پلیس فتا استان قم افزود: در این روش پیامی به واتساپ افراد ارسال می‌شود و آنها را تحریک به نصب بدافزار ارسالی می‌کنند که در صورت اقدام به این کار توسط کاربر، تمامی اطلاعات دستگاه تلفن همراه به فرد سازنده آن بد افزار ارسال می‌شود.
وی به دیگر روش جدید کلاهبرداری نیز اشاره کرد و گفت: در این روش کلاهبرداران با ارسال اکانت جعلی ارز دیجیتال که رمز و پسورد در آن وجود دارد و یا اینکه با ایجاد و ارسال نسخه‌های جعلی کیف پول‌های رسمی، مبادرت به کلاهبرداری از کاربران ناآگاه می‌کنند.
سرهنگ موالی گفت: به شهروندان قمی هشدار داده می‌شود که به این موضوع توجه کنند، هرگونه ابلاغیه و اطلاع رسانی از سوی دستگاه‌ها و سازمان‌های مختلف به صورت فاقد لینک است و به هر گونه اطلاع رسانی با محتواهای دیگر به خصوص در فضای واتساپ توجه نکنند.
رئیس پلیس فتا استان قم ادامه داد: در حوزه رمز ارزها نیز نباید به وعده رمز ارزهای رایگان توجه کرد و شهروندان باید مراقب باشند تا حساب شخصی آنها هک نشود که در این صورت رمز کیف پول فرد نیز به سرقت می‌رود.