خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نیمار به جنجال امباپه در پاری سن ژرمن دامن زد + عکس- اخبار فوتبال جهان - اخبار ورزشی تسنیم

تسنیم | ورزشی | یکشنبه، 23 مرداد 1401 - 17:12
پس از ستاره فرانسوی پاری سن ژرمن که با حرکاتش در اولین بازی خود برای این تیم در فصل جدید حاشیه ساز شد، دیگر مهاجم این تیم هم جنجال به پا کرد.
فصل،گل،بازي،تيم،آمده_بود،ضربه

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از مارکا؛ دومین برد فصل پاری‌سن‌ژرمن در لوشامپیونه تحت الشعاع مسائلی حاشیه‌ای قرار گرفت.
اولین مورد رفتار‌های کیلیان امباپه در بدو بازگشتش به ترکیب پاریسی‌ها بود که نه به مذاق هواداران خوش آمد نه برای هم‌تیمی‌های خود او خوشایند بود.
بعد از امباپه نوبت نیمار شد که جنجال بسازد.
نیمار که در این فصل از لوشامپیونه یک گل زده و سه پاس گل داده و جزو بهترین بازیکنان پاری‌سن‌ژرمن بوده است، بعد از بازی شب گذشته (شنبه) پاریسی‌ها مقابل مون‌پولیه که آن را 5 بر 2 بردند، نارضایتی و اعتراضش به تبدیل شدن امباپه به پنالتی‌زن اول تیم را در فضای مجازی نشان داد.
او این کار را با لایک یک پست علیه امباپه در توئیتر نشان داد.
در این توئیت آمده بود: حالا دیگر رسمی است.
امباپه آن کسی است که پنالتی‌ها پاری‌سن‌ژرمن را می‌زند.
مشخص است که این هم وابسته به قرارداد جدیدش است چون در هیچ باشگاهی در دنیا، نیمار پنالتی‌زن دوم تیم نمی‌شود، هرگز!
به نظر می‌رسد که این داستان به قراردادش مربوط می‌شود.
امباپه مالک PSG‌ شده است!»
نیمار اما به همین بسنده نکرد و به دو توئیت مشابه دیگر هم واکنش نشان داد و آنها را پسندید.
در توئیت دوم آمده بود: «امروز در بازی PSG، نیمار گل زد و یک بار دیگر با ضربه پنالتی‌اش دروازه‌بان را تحقیر کرد.
در سوی دیگر امباپه ضربه پنالتی‌اش را خیلی بد زد و آن را از دست داد.
بعد از بازی، سرمربی گفت که امباپه در ادامه فصل پنالتی‌زن اول تیم خواهد بود.
عجب تصمیم مزخرفی!» در توئیت سوم هم از نیمار به عنوان بهترین پنالتی‌زن دنیا یاد شده بود.
انتهای پیام/