خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حضور ساپکو و شبکه تامین ایران خودرو در نمایشگاه تخصصی قطعات مشهد- اخبار بازار تسنیم

تسنیم | بازار | یکشنبه، 23 مرداد 1401 - 12:29
شرکت ساپکو در بیست و دومین نمایشگاه تخصصی قطعات، مجموعه ها و صنایع وابسته خودرو از 24 تا 27 مردادماه در سالن فردوسی نمایشگاه بین المللی مشهد حضور خواهد یافت.
قطعات،خودرو،نمايشگاه،نمايش،توليد،شركت

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از ایکوپرس- شرکت ساپکو هم‌سو با سیاست‌های وزارت صمت و گروه صنعتی ایران خودرو، با هدف تعامل با ذی‌نفعان، بهره‌مندی از ظرفیت‌های بالقوه و بالفعل شرکت‌های دانش بنیان، نمایش توانمندی‌ها و تعمیق ساخت داخل قطعات و حمایت از توسعه تولید قطعات بر پایه فناوری‌های برتر و نمایش توانمندی‌ها و عمق خودکفایی قطعات و کاهش ارزبری آن‌ها در این نمایشگاه حاضر خواهد شد.
این شرکت در سالن فردوسی نمایشگاه که در فضایی به مساحت بیش از 1200 متر مربع و با مشارکت بیش از 20 قطعه‌ساز حضور خواهد یافت، در حوزه‌های قطعات قوای محرکه، برق و الکترونیک، مواد و روش‌های تولید پیشرفته پلیمری، فلزی، آزمون و صحه‌گذاری خودرو و سایر فناوری‌های پشتیبان حوزه صنعت قطعه‌سازی به عنوان مدیریت شبکه تامین قطعه‌سازی میزبان علاقه‌مندان و بازدیدکنندگان از ساعت 16 تا 22 در شهر مقدس مشهد خواهد بود.
انتهای پیام/