خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آمریکا و غرب به دنبال ایجاد هرج و مرج در عراق هستند

مهر | بین‌الملل | یکشنبه، 23 مرداد 1401 - 10:24
محمد الیاسری، تحلیلگر عراقی با اشاره به نقش مخرب آمریکا و غرب، گفت: آمریکا و غرب به دنبال ایجاد هرج و مرج در عراق هستند.
سياسي،اختلاف،تلاش،عراق،آمريكا

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری المعلومه، محمد الیاسیری، تحلیلگر سیاسی عراقی تاکید کرد که غرب با کمک مالی برخی کشورهای حاشیه خلیج فارس در تلاش است تا در صفوف بیت شیعی در عراق اختلاف افکنی کند.
الیاسیری گفت: دولت آمریکا سخت تلاش می‌کند تا از برخی اختلاف نظرها میان چارچوب هماهنگی شیعی و جریان صدر برای اختلاف افکنی میان آنها بهره برداری کند.
وی افزود: ایالات متحده آمریکا در تلاش است تا از بحران‌های سیاسی و امنیتی داخلی عراق برای تقویت سلطه و حضور نظامی خود در این کشور سو استفاده کند.
تحلیلگر عراقی خاطرنشان کرد: دولت آمریکا با ابزارهای خود در داخل عراق به دنبال ایجاد هرج و مرج و درگیری سیاسی بین برخی از احزاب است تا حضور خود را در صحنه‌های سیاسی و امنیتی افزایش دهد.