سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۶۱ بیمار جدید مبتلا به کرونا در اصفهان شناسایی شد / فوت ۱۱ نفر

مهر | استان‌ها | شنبه، 22 مرداد 1401 - 23:12
اصفهان – ۱۶۱ مبتلای جدید به کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان شناسایی شد.
كرونا،بيمار،اصفهان،دانشگاه

به گزارش خبرنگار مهر، بر اساس اعلام دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از روز ۲۱ مرداد ماه تا امروز ۲۲ مرداد ماه تعداد ۳۹۳ بیمار مشکوک به کرونا به مراکز درمانی تحت پوشش این دانشگاه مراجعه کرده‌اند که از این تعداد ۱۶۱ بیمار مبتلا به کرونا در اصفهان شناسایی شده است و در این بازه زمانی ۷۳ نفر در مراکز درمانی بستری شده‌اند.
در حال حاضر نیز ۵۴۰ بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بستری هستند که ۷۵ بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه تحت درمان قرار گرفته‌اند.
همچنین طی ۲۴ ساعت اخیر نیز ۶۳ بیمار بهبود یافته کرونا از مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ترخیص شده‌اند.
در شهرستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۱ فوتی کرونا ثبت شده که ۷ نفر فوتی قطعی و سه نفر فوتی مشکوک به کرونا بوده است.
همچنین طبق اعلام این نهاد از ابتدای پاندمی کرونا تاکنون یک میلیون و ۵۲۲ هزار و ۱۵ بیمار قطعی و مشکوک کرونا به مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان مراجعه کردند که از این تعداد ۵۰۸ هزار و ۴۹۵ نفر بیمار قطعی مبتلا به کرونا بوده‌اند.
از ابتدای آغاز این پاندمی ۱۸ هزار و ۶۸۸ بیمار مشکوک و قطعی مبتلا به کرونا در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان جان خود را از دست دادند که ۱۱ هزار و ۸۴۳ فوتی قطعی و ۶ هزار و ۸۴۵ نفر فوتی مشکوک به کرونا بوده‌اند.
۱۴۳ هزار و ۹۹۲ بیمار بهبود یافته کرونا از مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ترخیص شده‌اند.