خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آزاد سازی ۱۲۰۰ میلیارد ریال اراضی زراعی

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | شنبه، 22 مرداد 1401 - 18:24
جانشین فرمانده انتظامی تهران بزرگ، از تخریب ۱۳ مورد ساخت و ساز غیرمجاز در اراضی زراعی شهرستان ری، خبر داد.
كشاورزي،اراضي،شهرستان،انتظامي،هداوند،ري،غيرمجاز

سردار حمید هداوند گفت: به منظور حفظ اراضی کشاورزی، طرح جلوگیری از ساخت و ساز‌های غیرمجاز در شهرستان ری به اجرا در آمد و در این راستا ماموران با هماهنگی‌های قضائی و همکاری کارشناسان اداره جهاد کشاورزی موفق به شناسایی ۱۳ سوله و باغ ویلای غیر مجاز در این شهرستان شدند.
هداوند تصریح کرد: در این عملیات ۱۳ مورد دیوارکشی، بنا و محوطه سازی در مجموع به متراژ ۲۵۰ هزار مترمربع به ارزش ۱۲۰۰ میلیارد ریال از اراضی کشاورزی در بخش "قلعه نو" شهرستان ری رهاسازی شد.
این مقام ارشد انتظامی با اشاره به اینکه حفظ و حراست از بافت‌های کشاورزی از اولویت‌های اصلی مجموعه انتظامی است و مبارزه با زمین‌خواران و سودجویان به صورت مستمر در دستور کار پلیس قرار دارد، از شهروندان خواست، هرگونه اخبار در خصوص ساخت و ساز غیرمجاز، تغییر کاربری اراضی کشاورزی و سوء استفاده از منابع طبیعی را به سامانه فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.
جانشین فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت: در این رابطه ۱۳ متهم به مراجع قضائی برای سیر مراحل قانونی معرفی شدند.