خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 13 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اجرای «تکیه هنر عاشورایی» در بوشهر تمدید شد

مهر | استان‌ها | شنبه، 22 مرداد 1401 - 17:47
بوشهر- رئیس حوزه هنری استان بوشهر گفت: به دلیل استقبال مردمی از تکیه هنر عاشورایی این رویداد به مدت دو روز دیگر در بوشهر تمدید شد.
هنري،پارسايي،عاشورايي،محرم،تعزيه،فر

امید پارسایی فر در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: تکیه هنر عاشورایی که سومین شب خود را به اتمام رسانده بود با توجه به استقبال مردمی و هنرمندان در روزهای شنبه و یکشنبه «۱۵ و ۱۶ محرم» ساعت ۲۱ الی ۲۳ به کار خود ادامه خواهد داد.
رئیس حوزه هنری استان بوشهر افزود: تعزیه گروه صلح آباد به معین البکایی «محمد خسروی» و تعزیه روستای درودگاه به معین البکایی «حاج حسن فخاری» و نمایش «بی داد» به نویسندگی و کارگردانی «قاسم شاکر» اجرا خواهد شد.
وی گفت: در این برنامه فرهنگی و هنری با حضور هنرمندان خوشنویس مضامین عاشورا و محرم به‌صورت زنده نویسی اجرا می‌پردازند.
پارسایی فر یادآور شد: «تکیه هنر عاشورایی» جنب حوزه هنری انقلاب اسلامی واقع در میدان قدس، خیابان رئیس‌علی دلواری، روبروی اداره مالیات برپاشده است.