خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ارتقای جایگاه دانشگاه الزهرا(س) در میان موسسات جهانی و ایرانی

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | شنبه، 22 مرداد 1401 - 17:29
دانشگاه الزهرا(س) رتبه جهانی ‏‏۱۹۲۵ در بین بیش از ۳۱۰۰۰ موسسه جهانی و رتبه ملی ۳۰ را در میان ۴۶۲ موسسه‌ ایرانی در این رتبه‌بندی کسب کرده است.
رتبه،جهاني،جولاي،ارتقا

در جدیدترین نتایج رتبه‌بندی وبومتریکس(نسخه جولای ۲۰۲۲ ‏Edition ‎‏۲۰۲۲.۲‏‎.beta دانشگاه الزهرا(س) رتبه جهانی ‏‏۱۹۲۵ در بین بیش از ۳۱۰۰۰ موسسه جهانی و رتبه ملی ۳۰ را در میان ۴۶۲ موسسه‌ی ایرانی در این رتبه‌بندی کسب کرده و ‏موفق به رشد۱۳۶ پله‌ای در جایگاه جهانی و رشد ۵ پله‌ای در جایگاه کشوری خود شده است.

این رتبه‌بندی بر اساس شاخص‌هایی همچون تعداد مقالات پراستناد، تعداد ارجاعات به مقالات پژوهشگران در پایگاه‎ Google ‎Scholar ‎و تعداد لینک‌های دریافتی منتشر می‌شود‎.‎
گفتنی است، این نظام رتبه‌بندی تحقیقات خود را از سال ۲۰۰۴ آغاز کرده است و هر شش ماه یک بار (جولای و ژانویه) ، بیش از ۳۰۰۰۰ ‏موسسه آموزشی، پژوهشی و دانشگاهی را در ابعاد وب‌سنجی (وزن:۵۰) و پژوهشی (وزن:۵۰)، مورد ارزیابی و رتبه بندی قرار ‏می‌دهد.
از جمله اهداف این رتبه‌بندی، تشویق دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی به تولید و انتشار فعالیت‌های خود به صورت ‏محتوای الکترونیکی، در راستای ارتقا دسترس‌پذیری عمومی جامعه است.
از دیگر اهداف این رتبه‌بندی ارتقا کیفیت تحقیقات ‏پژوهشگران در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی است.‎