سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جاده امامزاده داوود همچنان مسدود است

مشرق | اجتماعی و حوادث | شنبه، 22 مرداد 1401 - 12:41
رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی در تشریح وضعیت تردد در جاده‌های کشور گفت حجم ترافیک در دو محور بالاست. همچنین محور امام‌زاده داوود نیز همچنان مسدود است.
محور،كشور،مسدود،محورهاي،جوي،رانندگان،شيراني،–،ترافيك

به گزارش مشرق، سرهنگ احمد شیرانی در تشریح وضعیت محورهای مواصلاتی کشور گفت: ترافیک نیمه‌سنگینی در آزادراه قزوین - کرج حدفاصل محمدشهر تا پل کلاک وجود دارد.
همچنین حجم ترافیک در محور شهریار- تهران حدفاصل میدان معادن تا شهرقدس نیز بالاست.
وی درباره محورهای مسدود کشور اظهار کرد: محور ریگان – ایرانشهر تنها محور شریانی در کشور است که مسدود است.
همچنین تنها محور دارای انسداد فصلی نیز محور لاسم – ارجمند است.
شیرانی درباره محورهای مسدود غیرشریانی گفت: دو محور تهران - امامزاده داوود و جوزم – دهج دو محور غیرشریانی کشور هستند که مسدود هستند.
رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی درباره وضعیت جوی جاده‌های کشور اظهار کرد: مشکل‌ جوی خاصی در محورهای مواصلاتی کشور مشاهده نمی‌شود و تردد بدون مداخلات جوی برقرار است.
وی ادامه داد: سازمان هواشناسی با صدور هشداری از احتمال بارندگی و همچنین وزش باد و وقوع گردوخاک در برخی از استان‌ها تا یکشنبه هفته آینده خبر می‌دهد؛ لذا ضروری است که رانندگان برای مواجهه با شرایط پیش‌بینی شده آماده باشند.
رعایت سرعت مطمئنه و همچنین افزایش دقت و تمرکز باید در دستورکار رانندگان قرار داشته باشند.
همچنین ضروری است رانندگان در مسیر حرکت خود فاصله طولی مناسب را رعایت کنند.
همچنین شیرانی با اعلام شماره تلفن ۱۲۰ از رانندگان و مسافران خواست قبل از شروع حرکت حتما با این شماره تماس گرفته و با اطلاع از آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های کشور، مناسب‌ترین زمان و بهترین مسیر را برای انجام سفر خود انتخاب کنند.