خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 18 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ساده‌ترین راه برای کاهش وزن

فارس | دانش و فناوری | جمعه، 21 مرداد 1401 - 19:53
محققان در تازه‌ترین بررسی‌های خود به راهی ساده برای کاهش وزن پی بردند.
وزن،غذايي،چاقي،كيلوگرم،كارشناسان،كاهش

به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از دیلی‌میل، نتایج بررسی‌ها نشان می‌دهد مصرف تمام وعده‌های غذایی بین ساعت ۷ صبح تا ۳ بعدازظهر به کاهش وزن کمک می‌کند.
کارشناسان ۹۰ نفر از افراد دچار اضافه‌وزن که در رژیم غذایی به سر می‌بردند را انتخاب کردند و نیمی از آنها را در برنامه غذایی محدود قرار دادندY پس از دوره ۱۴ هفته‌ای این دسته از افراد حدود ۲.۵ کیلوگرم وزن کم کرده بودند.
داده‌ها نشان داد، آنها فشار خون پایین‌تری داشتند و بهبود خلق و خو را گزارش کردند؛ برای تایید پایداری مزایا، کارشناسان به مطالعات بزرگتر و طولانی‌تری نیاز دارند.
بزرگسالان چاق که در یک بازه زمانی ۸ ساعته غذا می‌خورند، به‌طور متوسط ​​۱۴ پوند (۶.۳ کیلوگرم) در ۱۴ هفته کاهش وزن داشتند.
چاقی یک مشکل بزرگ برای ایالات متحده و انگلیس است؛ هر دو کشور با افزایش هزینه‌های مراقبت‌های بهداشتی برای سرطان‌ها، بیماری‌های قلبی و سایر مشکلات سلامتی ناشی از چاقی بیش از حد مواجه هستند.
انتهای پیام/
https://www.dailymail.co.uk/health/article-11094547/Lose-STONE-three-months-eating-meals-7am-3pm-says-study.html