خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امام جمعه بوشهر: بانک ها برای حل مشکل مسکن جوانان وام بی بهره پرداخت کنند- اخبار بوشهر - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 21 مرداد 1401 - 15:13
امام جمعه بوشهر یکی از مشکلات مهم خانواده های کم درآمد و جوانان را تأمین مسکن دانست و با اشاره به نقش بانک ها در این حوزه خواستار پرداخت وام بی بهره به زوج های جوان برای حل مشکل آنان شد.
بوشهر،مسكن،مسئولان،رژيم،استان،محكوم،جمعه،جهادي،نماينده،پرداخ ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری در خطبه‌های نماز جمعه بوشهر یکی از گناهان اقتصادی را فروش کالا بی‌کیفیت و ارائه خدمات نامطلوب دانست و اظهار داشت: ارائه و فروش کالا بی‌کیفیت، کار نامطلوب و غیرموثر گناه اقتصادی محسوب می‌شود.
نماینده ولی‌فقیه در استان بوشهر، با استناد به بیانات مقام معظم رهبری خدمت مسئولان به مردم را یادآور شد و افزود: خدمات صادقانه به مردم از سوی مسئولان سیاست راهبردی نظام اسلامی ایران است و حضور مسئولان در محافل‌های مردمی در مساجد، محیط‌های مردمی، هیئت‌های مذهبی، همایش‌های مردمی و دیگر محافل یک ضرورت است.
خطیب نماز جمعه بوشهر، پاسخگو به مطالبات و درخواست‌های مردم را از دیگر ویژگی مسئولان در نظام اسلامی دانست و بیان کرد: مسئولان باید در حل مسائل، تحقق مطالبات، درخواست‌های مردم جهادی و انقلابی عمل کنند.
امام جمعه بوشهر، داشتن سعه صدر، تحمل بالا و روحیه انتقادپذیری را از دیگر ویژگی‌های مسئولان انقلابی و جهادی دانست و تصریح کرد: با توجه به اینکه یکی از مشکلات مهم مردم در حوزه اقتصادی و معیشتی است مسئولان توجه جدی به حل مسائل اقتصادی مردم داشته باشند.
وی با بیان اینکه جهاد تبیین در همه زمینه‌ها باید مورد توجه قرار گرفته شود خاطرنشان کرد: دشمن دنبال انحراف اعتقادات و دستاوردهای انقلاب اسلامی است از این نظر باید فرهنگ انقلابی اسلامی در راستای جهاد تبیین در جامعه نهادینه شود.
صفایی بوشهری با محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی در حمله جنایتکاران به غزه و شهادت و مصدوم شدن مردم بی‌دفاع از جمله کودکان تأکید کرد: ملت ایران به ویژه مردم ولایت‌مدار استان بوشهر که همیشه در عرصه استکبارستیزی و ضد استعماری پیشگام بوده از مقاومت ملت فلسطین با تمام وجود حمایت می‌کند.
رستم قاسمی بانک‌های خاطی در پرداخت وام مسکن را تهدید به شکایت کرد افزایش سود وام مسکن مهر به 18 درصد ابلاغ شد/ فرصت 60 روزه مالکان برای فروش اقساطی شرایط وام مسکن ایثارگران در سال 1401
نماینده ولی‌فقیه در استان بوشهر، با اشاره به نقش مهم سازمان ملل و شورای امنیت و سازمان‌های حقوق بشر در محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی بیان کرد: این همه جنایت از این رژیم غاصب سر می‌زند این سازمان‌ها در مقابل آنها ساکت می‌مانند ولی ایستادگی، مقاومت و دفاع کشورهایی همچون لبنان و فلسطین در مقابل رژیم اشغالگر قدس، محکوم می‌شود.
نماینده ولی‌فقیه در استان بوشهر، با اشاره به نقش مهم سازمان ملل و شورای امنیت و سازمان‌های حقوق بشر در محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی بیان کرد: این همه جنایت از این رژیم غاصب سر می‌زند این سازمان‌ها در مقابل آنها ساکت می‌مانند ولی ایستادگی، مقاومت و دفاع کشورهایی همچون لبنان و فلسطین در مقابل رژیم اشغالگر قدس، محکوم می‌شود.
خطیب نماز جمعه بوشهر، با قدردانی از دست‌اندرکاران برنامه‌های ایام دهه نخست ماه محرم از فعالیت گروه‌های جهادی به واسطه خدمت به محرومان در مناطق خاص استان بوشهر تجلیل کرد.
امام جمعه بوشهر به اوضاع نابسامان خرید، اجاره و رهن مسکن در استان پرداخت و تصریح کرد: از مسئولان تقاضا می‌شود برای حل یکی از سخت‌ترین مسائل خانواده‌ها و به‌ویژه افراد کم درآمدها که مسکن است تدبیر جهادی کنند.
وی پرداخت تسهیلات بانکی را راهکار مهم در حل مشکل مسکن خانواده‌ها دانست و تأکید کرد: بانک‌ها باید در حل مشکل جوانان و خانواده‌های کم درآمد تسهیلات بدون بهره پرداخت کنند چراکه زوج‌های جوان در تشکیل زندگی خود نباید با مشکل دریافت تسهیلات با سود کلان و اقساط بالا مواجه باشند.
صفایی بوشهری، قیمت بالا اجاره و رهن مسکن را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: در کمک به قشر کم درآمد در اجاره مسکن باید با نگاه ولایی همگان همکاری کنند.
نماینده ولی فقیه در استان بوشهر، موج هفتم کرونا را یادآور شد و از همگان در خواست کرد برای عبور از این پیک کرونایی دستورالعمل‌های بهداشتی رعایت شود.
انتهای پیام/190/ح