خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازار آب در کرمان راه اندازی شود

مهر | اقتصادی، سیاسی، استان‌ها | جمعه، 21 مرداد 1401 - 10:49
کرمان – وزیر جهاد کشاورزی خواستار راه اندازی بازار آب و استفاده بهینه از منابع آبی موجود در استان کرمان شد.
كشاورزي،كرمان،استان،توليد،محصولات،تاكيد،آب

به گزارش خبرنگار مهر، سید جواد ساداتی نژاد شامگاه پنجشنبه در جمع مسئولان استان کرمان اظهارداشت: استان کرمان در زمینه کشاورزی یکی از استان‌های پیشرو است و نقش تعیین کننده‌ای در تولید انواع محصولات کشاورزی در کشور دارد که باید از این پتانسیل در راستای افزایش تولید و بهره وری استفاده کرد.
وی در خصوص مشکل آب در کرمان نیز گفت: یکی از اقداماتی که باید در استان انجام شود ایجاد بازار آب در استان است
وی بر توسعه کشاورزی قراردادی در استان کرمان تاکید کرد و افزود: این روش یکی از مدرن ترین روش‌های کشاورزی است که با شرایط کنونی ما و خرده مالکی همخوانی دارد.
وزیر جهاد کشاورزی گفت: این طرح به صورت آزمایشی انجام و ۲۵۰ هزار هکتار مزرعه گندم و ۴۵ هزار شالی زار برنج تحت پوشش قرار گرفت و در سال جاری ۲ میلیون هکتار مزرعه گندم تحت پوشش قرار دارد.
وی با تاکید بر حمایت از تولید گفت: طبق رهنمودهای مقام معظم رهبری و حمایت از معیشت کشاورز برنامه ریزی های مطلوبی صورت گرفته که در قالب کشاورزی قراردادی انجام می‌شود.
وی همچنین بر استفاده بهینه از آب و تولید محصولات با صرفه اقتصادی تاکید کرد و گفت: مزیت کشاورزی در کرمان بسیار پر رنگ است و باید در این مسیر دست به دست هم دهیم تا بتوانیم ضمن تولید محصولات در راستای بهبود معیشت کشاورزان و حل مشکلات گام برداریم.