خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۹۸۰۰ مترمربع از راه‌های آسفالته استان همدان لکه گیری شد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 25 اردیبهشت 1398 - 13:40
همدان - معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان همدان از لکه گیری ۹ هزار و ۸۴۸ مترمربع از راه های آسفالته استان خبر داد.
آسفالته،آسفالت،اداره،راهداري،شانه،ايمني،سطح

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان همدان، حمید پرورشی خرم با بیان اینکه این لکه گیری در محورهای شریانی، اصلی و فرعی و محورهای روستایی حوزه استحفاظی این استان بوده است، اظهار داشت: لکه گیرهای سطح جاده‌ها موجب کاهش تصادفات و افزایش ایمنی جاده‌های می‌شود.
وی افزود: این عملیات با هدف بهبود درز به وجود آمده در سطح آسفالت و به منظور جلوگیری از نفوذ آب به لایه‌های زیرین و زیرسازی و جلوگیری از افت کیفیت رویه آسفالت راه‌ها انجام می‌شود.
پرورشی خرم حفظ و نگهداری راه‌های ارتباطی شهرستان در راستای بالا بردن ایمنی راه‌ها را از اولویت‌های کاری این اداره عنوان کرد و گفت: همچنین این اداره کل موج تراشی سطوح آسفالته به میزان ۹۲۰ مترمربع، ۴ هزار و ۲۰۵ کیلومتر رگلاژ و تسطیح شانه راه‌های آسفالته و ۳۴ کیلومتر شانه سازی راه‌های آسفالته را به منظور حفظ و نگهداری و ایمنی جاده در دستور کار خود قرار داده است.
معاون راهداری استان همدان ترانشه برداری، درزگیری راه‌های آسفالته، اصلاح قیر زدگی در راه‌های آسفالته، آسفالت حفاظتی، روکش آسفالت سطح راه‌ها، آسفالت شانه راه‌ها وآسفالت رگلاژی را از دیگر اقدامات انجام شده معاونت راهداری این اداره کل برشمرد.