خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 18 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شهردار شیراز استعفا کرد/«سعید مصفا» به عنوان سرپرست جدید شهرداری شیراز انتخاب شد

فارس | برگزیده، استان‌ها | جمعه، 21 مرداد 1401 - 04:30
سید احسان اصنافی، شهردار شیراز امروز به طور رسمی و در جلسه فوق‌العاده شورا استعفای خود را به شورای اسلامی شهر شیراز تقدیم کرد.
شيراز،شهردار،شوراي،شهر،استيضاح،اصنافي

سید احسان اصنافی، شهردار شیراز امروز به طور رسمی و در جلسه فوق‌العاده شورا استعفای خود را به شورای اسلامی شهر شیراز تقدیم کرد.
رئیس شورای شهر شیراز در گفتگو با خبرگزاری فارس در شیراز اظهار داشت: مطالبی که پیرامون استیضاح و عزل شهردار شیراز در فضای مجازی مطرح شده است، صحت ندارد و از نحوه خبررسانی برخی خبرگزاری ها اظهار تاسف نمود.
مهدی طاهری ضمن قدردانی از تلاش‌های اصنافی در مدت تصدی شهرداری شیراز به ویژه در ایام نوروز ۱۴۰۱ و بحث سیل اخیر گفت: شهردار شیراز در طول مدت مسئولیت خود عملکرد خوبی داشت و اکنون به‌واسطه شرایط خود تصمیم به استعفا گرفت.
وی افزود: بحث استیضاح شهردار شیراز تنها در حد جلسه طرح سوال در شورا مطرح شد و پس از عدم اقناع تعدادی از اعضا در حد مشورت باقی ماند و مطالب منتشر شده در فضای مجازی مبنی‌بر عزل یا استیضاح شهردار شیراز کذب است.
رئیس شورای شهر شیراز همچنین اضافه کرد:‌ استعفا مورد پذیرش شورای شهر قرار گرفت و مهندس سعید مصفا بمدت ۳ ماه بعنوان سرپرست شهرداری شیراز انتخاب شد.
انتهای پیام/ن