سپاه به مشکلات حاشیهنشینان شهرهای گیلان رسیدگی میکند
مسئول معاونت اجتماعی سپاه قدس گیلان گفت: با نگاه پدافند غیرعامل محلههای حاشیهنشین را در سراسر استان گیلان شناسایی کرده و مشکلات فرهنگی و مادی آنان را تا حد توان برطرف میکنیم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، محسن جعفری صبح امروز در نشست شورای پدافند غیرعامل استان گیلان در رابطه با برنامههای سال 98 این نهاد در حوزه پدافند غیرعامل اظهار داشت: معاونت اجتماعی سپاه در سال جدید برای شناسایی آسیبهای اجتماعی مختلف در حوزه پدافند غیرعامل مصمم است.
مسئول معاونت اجتماعی سپاه قدس گیلان با اشاره به شناسایی سه محله حاشیهنشین در استان گیلان در سال گذشته گفت: معاونت اجتماعی سپاه قدس قصد دارد با نگاه پدافند غیرعامل محلههای حاشیهنشین بیشتری را در سراسر استان گیلان شناسایی کرده و مشکلات فرهنگی و مادی آنان را تا حد توان برطرف کند.
وی تصریح کرد: بخش عمدهای از اعتیاد مردم بهخاطر بیکاری و معضلات ناشی از آن است و معاونت اجتماعی سپاه قدس گیلان با برگزاری دورههای آموزشی مختلف، اجرای طرح مددیار و همچنین ارائه آموزشهای لازم به خانواده معتادان قصد دارد از بازگشت آنان به دام اعتیاد جلوگیری کند.
مسئول معاونت اجتماعی سپاه قدس گیلان از ضرورت اطلاعرسانی بیشتر درباره کارهای صورت گرفته جهت محرومیتزدایی خبر داد و افزود: تاکنون کارهای زیادی در رابطه با محرومیتزدایی انجام شده است اما در این زمینه اطلاعرسانی درستی صورت نگرفته است.
دبیر کارگروه امور فرهنگی و اطلاعرسانی پدافند غیرعامل استان گیلان در این نشست اظهار داشت: در حادثه سیل اخیر در کشور شاهد بودیم که توجه بیشتر به حوزه پدافند غیرعامل ضرورت دارد و مدیران و مسئولان ارشد استانی باید اهتمام ویژهتری در این حوزه داشته باشند.
علی باقری از ضرورت تعیین شاخص در حوزه فرهنگی خبر داد و خاطرنشان کرد: وظیفه داریم که با فرهنگ سازی بیشتر، حوزه پدافند غیرعامل را بیشتر به مردم بشناسانیم و در حوادث مختلف آمار خسارات و تلفات ناشی از حوادث را کاهش دهیم.
دبیر کارگروه امور فرهنگی و اطلاعرسانی پدافند غیرعامل استان گیلان تصریح کرد: افزایش مشارکت مردم در حوزه پدافند غیر عامل با فرهنگ سازی بیشتر و استفاده از ظرفیت نخبگان، جوانان و دانشگاهیان برای تبیین بیشتر عملکرد این حوزه حائز اهمیت است.
باقری با بیان اینکه باید اولویت مشکل استان گیلان در حوزه پدافند غیر عامل مشخص شود افزود: صدا و سیمای مرکز گیلان وظیفه دارد که عملکرد دستگاهها در حوزه پدافند غیرعامل را به چالش بکشد و جدیتر در این حوزه ورود کند.
کریم خورسندی، مدیرعامل خانه مطبوعات استان گیلان نیز در این نشست اظهار داشت: مسئولان و مدیران کل فعال در حوزه فرهنگ بایستی حتماً در این نشستها حضور داشته باشند تا درباره چالشها و مشکلات خود و سازمان مربوطه صحبت کنند.
نماینده تبلیغات اسلامی گیلان نیز در این نشست گفت: سازمان تبلیغات اسلامی استان گیلان با توجه به داشتن 200 سمن و مدرسه قرآنی درسطح استان و همچنین داشتن رابطه خوب با قشر مذهبی و روحانیون، برای فرهنگ سازی بیشتر در حوزه پدافند غیر عامل آماده هرگونه همکاری با این کارگروه است.
حمید کوهپیما خاطرنشان کرد: با توجه به جمعیت جوان موجود در دانشگاه گیلان و دانشگاه آزاد اسلامی، ضروری است که مسئولان این دو دانشگاه در این نشستها حاضر باشند تا بتوانیم از حضور موثر آنان در حوزه پدافند غیر عامل استفاده کنیم.
معاون فضای مجازی صدا و سیمای مرکز گیلان نیز در این نشست تصریح کرد: هدف از تشکیل این کارگروه اطلاع رسانی در حوزه پدافند غیر عامل است و ما نیاز داریم برای داشتن خروجی مناسب از این نشستها جزئیات بیشتری را بررسی کنیم.
محمدحسن طالبپور با بیان اینکه رسانههای مکتوب و دیجیتال نقش بسیار مهمی در اطلاع رسانی دارند افزود: تشخیص اینکه چه محتوایی باید امروزه در حوزه پدافند غیرعامل تولید شود، حائز اهمیت است و اداره کل پدافند غیرعامل استانداری گیلان در این حیطه نقش مهمی برعهده دارد.
به گزارش تسنیم، بازبینی و بازآفرینی محتوا و برنامههای آموزشی در صدا و سیمای مرکز گیلان، استفاده از روشهای نوین فرهنگی، آموزشی و اجتماعی برای نهادینه کردن اقدامات پدافند غیرعامل، انجام فعالیتهای فرهنگی و تبلیغی از طریق تولید و انتشار محصولات فرهنگی و همچنین برنامهریزی جهت استفاده بهینه از فضای مجازی از جمله اهداف تشکیل این کارگروه است.
انتهای پیام/ن