سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۱۷ میلیارد جریمه خشکاندن درختان ولیعصر به خرید بوستان اختصاص می یابد

فارس | اجتماعی و حوادث | پنجشنبه، 20 مرداد 1401 - 07:13
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران پیشنهاد کرد که ۱۱۷ میلیارد تومان جریمه خشکاندن درختان خیابان ولیعصر به خرید بوستان اختصاص یابد.
شهر،تهران،بوستان،خريد

به گزارش خبرگزاری فارس،مهدی پیرهادی با اشاره به مبلغ جریمه ۱۱۷ میلیارد تومانی خشکاندن درختان ولیعصر، اظهار داشت: مبلغ اخذ شده برای خرید یک باغ به منظور ایجاد بوستان برای توسعه فضای سبز شهر تهران به منظور رفاه شهروندان اقدام می شود.
وی با بیان اینکه گزارش خرید بوستان نیز به سمع و نظر شهروندان می رسد، عنوان کرد: اعضای شورای اسلامی شهر تهران تا حصول نتیجه این موضوع را پیگیری خواهند کرد.
به گفته پیرهادی حدود ۲۰ نقطه در شهر تهران به این منظور در دست بررسی است که پس از به نتیجه رسیدن آن، سازمان بوستان ها و فضای سبز شهر تهران برای خرید اقدام لازم را انجام خواهد داد.
انتهای پیام/