خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جدیدترین اقدام خصمانه آمریکا علیه ایران

مهر | بین‌الملل | چهارشنبه، 19 مرداد 1401 - 20:12
وزارت دادگستری آمریکا طی بیانیه ادعایی، یک تبعه ایرانی را به تلاش برای ترور مشاور امنیت ملی سابق این کشور متهم کرد.
آمريكا،دادگستري،وزارت،تبعه،ترور،بيانيه،ايراني

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه الجزیره، وزارت دادگستری آمریکا امروز چهارشنبه، طی بیانیه ادعایی، یک تبعه ایرانی را به تلاش برای ترور مشاور امنیت ملی سابق این کشور متهم کرد.
در بخشی از بیانیه ادعایی وزارت دادگستری آمریکا آمده است که یک تبعه ایرانی امروز طی شکایتی در منطقه کلمبیا به استفاده از تسهیلات بازرگانی بین ایالتی برای حمایت مادی از یک توطئه قتل فراملی متهم شد.
در ادعاهای وزارت دادگستری آمریکا آمده است که این تبعه ایرانی زمانیکه در واشنگتن یا ایالت مریلند به سر می برده، ۳۰۰ هزار دلار به افرادی در آمریکا برای کشتن بولتون پیشنهاد داده است.
در بیانیه وزارت دادگستری آمریکا ادعا می شود که برنامه ریزی برای ترور مشاور سابق امنیت ملی آمریکا به احتمال زیاد به ترور سردار «قاسم سلیمانی» فرمانده سابق نیروی قدس سپاه پاسداران مرتبط باشد.
دولت آمریکا همواره برای سرپوش گذاشتن بر اقدام تروریستی خود در به شهادت رساندن فرمانده ارشد نظامی جمهوری اسلامی در ژانویه ۲۰۲۰، به طرح ادعاهای واهی و بی پایه علیه کشورمان متوسل می شود.