خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 23 آذر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جیب بر های کهریزک دستگیر شدند- اخبار پلیس - اخبار اجتماعی تسنیم

تسنیم | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 19 مرداد 1401 - 15:30
جانشین رئیس پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری 3 زن جیب بر که در مساجد از خانم ها سرقت می کردند، خبر داد.
تحقيقات،متهمان،مساجد،شناسايي،كهريزك،جيب،كلانتري،سرقت

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ سرهنگ محمد قاسم طرهانی، جانشین رئیس پلیس پیشگیری پایتخت اظهار کرد: در پی افزایش سرقت اشیاء قیمتی و اموال شهروندان در مساجد محله کهریزک تهران رسیدگی به موضوع و دستگیری سارق یا سارقان را تیمی از ماموران کلانتری 171 مصطفی خمینی بر عهده گرفتند و تحقیقات ابتدایی را آغاز کردند.
وی با بیان اینکه ماموران با تحقیقات و پی‌جویی‌های انتظامی مشخصات متهمان که 3 زن بودند را شناسایی کردند، افزود: در تحقیقات صورت گرفته مشخص شد 3 زن با حضور در مساجد و ایجاد درگیری‌های سوری با یکدیگر، از جیب بانوان اموال باارزش سرقت کرده و متواری می‌شوند.
این مقام انتظامی با شناسایی محل‌هایی که متهمان تردد می‌کردند، گفت: ماموران کلانتری کهریزک در اقدامی پیش‌بینی شده متهمان را در یکی از مساجد محله کهریزک حین اجرای سناریو خود با همان روش دستگیر و به کلانتری انتقال دادند.
جانشین رئیس پلیس پیشگیری تهران ادامه داد: متهمان 23 تا 42 ساله که خود را اتباع کشورهای همسایه معرفی کردند در تحقیقات اولیه به 10 فقره سرقت و جیب بری از بانوان در مساجد اعتراف و تعدادی از مال باختگان شناسایی شدند.
سرهنگ طرهانی با بیان اینکه تحقیقات بیشتر برای کشف جرایم احتمالی متهمان و شناسایی مال باختگان ادامه دارد، خاطر نشان کرد: این 3 زن جیب بر پس از تکمیل تحقیقات پلیسی به مرجع قضائی معرفی شدند.
انتهای پیام/