خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ادامه بارش ها تا عصر امروز در گیلان/ دمای هوا افزایش می یابد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 19 مرداد 1401 - 10:24
رشت- مدیر کل هواشناسی گیلان با اشاره به تداوم بارش ها تا عصر امروز در استان گفت: از فردا شاهد افزایش تدریجی دمای هوای گیلان خواهیم بود.
جوي،شرايط،گيلان،عصر،استان

محمد دادرس در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه بررسی الگوهای حاکم بر نقش‌های هواشناسی نشان دهنده تداوم جریانات ناپایدار جوی در منطقه است، اظهار کرد: بر این اساس شرایط برای ادامه بارش‌ها تا ظهر امروز فراهم است.
وی با بیان اینکه از عصر امروز با خروج این سامانه جوی بارش‌ها قطع می‌شود، افزود: برای عصر امروز آسمانی نیمه ابری و تا صاف برای استان گیلان پیش بینی می‌شود.
مدیر کل هواشناسی گیلان با اشاره به تداوم این شرایط جوی تا اواسط هفته آتی در استان گفت: از فردا (پنج شنبه) نیز شرایط برای افزایش دما فراهم می‌شود.
وی با بیان اینکه در حال حاضر نیز دمای هوای شهر رشت مرکز استان گیلان نیز ۲۹ درجه سانتیگراد پیش بینی شده است، اضافه کرد: دمای هوا در این رشت در هفته آتی به ۳۲ درجه نیز می‌رسد.
دادرس با اشاره به مواج بودن دریا تصریح کرد: دریا تا ظهر امروز برای انجام فعالیت‌های دریایی و گردشگری مناسب نیست و از عصر امروز با مساعد شدن شرایط جوی با احتیاط مناسب است.