خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دولت ژاپن استعفا کرد

مهر | بین‌الملل | چهارشنبه، 19 مرداد 1401 - 10:18
در پی افزایش فشارهای اقتصادی و همه‌گیری کرونا، کابینه ژاپن صبح امروز با برگزاری نشستی ویژه، استعفای خود را اعلام کرد.
ژاپن،حزب،دموكرات،كابينه،حاكم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از کیودو، دولت ژاپن در پی فشارهای ناشی از افزایش بهای مواد غذایی و سوخت، نسبت به تغییر سریع کابینه اقدام کرد و دولت جدید به رهبری «فومیو کیشیدا»، نخست وزیر ژاپن به‌زودی معرفی می‌شود.
پاییز سال گذشته اعلام شد که دولت ژاپن در نظر دارد تا ترکیب کابینه را تغییر دهد.
کیشیدا اعلام کرد که حزب حاکم باید «به طور مستقیم با افکار عمومی مواجه شود.»
همزمان با اظهارات کیشیدا، «یوکیو ادانو» رهبر حزب «دموکرات مشروطه ژاپن»، از مخالفان حزب حاکم نیز تاکید کرد که «تغییر در کل کابینه الزامی است زیرا حزب لیبرال دموکرات تغییر نخواهد کرد.»
فومیو کیشیدا چهارم اکتبر ۲۰۲۱(۱۲ مهر ۱۴۰۰) با رأی اکثریت پارلمان، به عنوان نخست وزیر ژاپن انتخاب شد.
در حال حاضر در مجلس سفلی ژاپن از ۴۶۵ کرسی، ۳۰۵ کرسی در اختیار نمایندگان حزب حاکم (حزب لیبرال دموکرات) است.