خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برداشت انجیر در ۱۶۴ هکتار از اراضی شیب دار آبدانان آغاز شد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 19 مرداد 1401 - 09:12
ایلام-مدیر جهاد کشاورزی آبدانان گفت: برداشت انجیر در ۱۶۴ هکتار از اراضی شیب دار آبدانان آغاز شده است.
آبدانان،انجير،شهرستان،توليد،اميني

عبدالنبی امینی پور در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: شهرستان آبدانان یکی از مراکز اصلی تولید انجیر در استان ایلام است.
وی تصریح کرد: برداشت این محصول از اول تیر ماه در شهرستان آبدانان آغاز و تا اواخر مرداد ادامه دارد.
مدیر جهاد کشاورزی آبدانان گفت: دو رقم انجیر زرد و سیاه در آبدانان وجود دارد که خواستگاه ژنتیکی، شرایط آب و هوایی و خاک مناسب منطقه زمینه افزایش عملکرد و تولید این محصول را در شهرستان آبدانان فراهم کرده است.
امینی پور عنوان کرد: سطح زیر کشت باغات انجیر در سطح استان ۱۶۴ هکتار است و از این میزان پیش بینی می‌شود ۳۵۰ تن انجیر با ارزش ریالی ۱۰ میلیارد تومان تولید و روانه بازار مصرف شود.