سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دولت کویت جنایات اشغالگران در نابلس را محکوم کرد- اخبار آسیای غربی - اخبار بین الملل تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | سه شنبه، 18 مرداد 1401 - 22:35
دولت کویت اقدام جنایتکارانه اشغالگران صهیونیست در ترور سه فلسطینی را در شهر نابلس واقع در شمال کرانه باختری محکوم کرد.
نابلس،فلسطيني،اشغالگران،جنايات،كويت،فلسطين

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، خبرگزاری فلسطینی شهاب گزارش داد، وزارت امور خارجه کویت در بیانیه‌ای اعلام کرد: ادامه جنایات اشغالگران اسرائیلی را در فلسطین که منجر به ترور 3 شهروند فلسطینی، زخمی‌شدن ده‌ها نفر دیگر، ویرانی شماری از خانه‌ها و تخریب دارایی‌های شهروندان ساکن شهر نابلس شد را تقبیح و محکوم می‌کنیم.
وزارت امور خارجه کویت اشغالگران صهیونیست را مسئول کامل جنایت نابلس اعلام و بر نیاز مبرم به ورود جامعه جهانی و عمل به وظایفش برای لجام زدن به تجاوزات اسرائیل و پایان دادن به این اقدامات تاکید و خواستار محاکمه و مجازات مرتکبان این جنایات در کنار فراهم شدن زمینه حمایت از ملت فلسطین شد.
گفتنی است نظامیان رژیم اسرائیل در یورش صبح سه شنبه خود به بخش قدیمی شهر نابلس واقع در شمال کرانه باختری 3 فلسطینی را به شهادت و بیش از 10 نفر دیگر را زخمی کردند.
انتهای پیام/*