خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترس اسرائیل از حمله پهپادی مقاومت به سکو‌های گازی در جنگ غزه

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | سه شنبه، 18 مرداد 1401 - 21:47
براساس گزارشات خبری، رژیم صهیونیستی از ترس حمله پهپادی به یکی از میادین گازی خود در سواحل «اشدود» جنگ علیه نوار غزه را متوقف کرد.
غزه،صهيونيستي،جهاد،ارتش،اسلامي

ارتش اشغالگر رژیم صهیونیستی شامگاه امروز (سه‌شنبه) اعلام کرد که در جریان تجاوزات اخیر خود به نوار غزه، تلاش جهاد اسلامی برای هدف قرار دادن سکوی گازی «تمار» در سواحل «اشدود» را رصد کرده است.
رادیو ارتش رژیم صهیونیستی گزارش داد: «ارتش طی عملیات نظامی اخیر در غزه، تلاش جهاد اسلامی را برای پرتاب یک پهپاد به سمت سکوی گازی تمار در سواحل اشدود رصد کرده است.»
رادیو «اسرائیل» توضیح داد که ارتش بلافاصله پس از این عملیات، سامانه‌های پدافندی را تقویت کرده و برای مقابله با آن آماده شد.
گردان‌های قدس شاخه نظامی جهاد اسلامی در پاسخ به تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوار غزه که ۳ روز به طول انجامید، تمامی شهرک‌های دشمن صهیونیستی اطراف نوار غزه، «تل‌آویو»، «بئرشبا» و «قدس اشغالی» را طی عملیات «وحدت میادین» موشکباران کرد.
آتش‌بس عصر یکشنبه گذشته بر اساس شروط جنبش جهاد اسلامی و پس از ۳ روز جنگ، اجرایی شد.