خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

20 هزار نفر امنیت زائران کربلا را در روز عاشورا تأمین کردند+فیلم

فارس | فرهنگی و هنری | سه شنبه، 18 مرداد 1401 - 20:13
رکضة طویریج به عنوان بزرگ‌ترین دسته روز عاشورا پس از طی کردن کیلومترها، ساعاتی قبل هروله‌کنان با نوای «واحسین» وارد حرم امام حسین علیه‌السلام شد. امسال 20 هزار نفر برای تأمین امنیت زائران و راهنمایی دسته عزا در کربلا حضور داشتند.
كربلا،حرم،عزاداري،امام،عزاداران،حسين،زائران

رکضة طویریج به عنوان بزرگ‌ترین دسته روز عاشورا پس از طی کردن کیلومترها، ساعاتی قبل هروله‌کنان با نوای «واحسین» وارد حرم امام حسین علیه‌السلام شد.
امسال 20 هزار نفر برای تأمین امنیت زائران و راهنمایی دسته عزا در کربلا حضور داشتند.
به گزارش خبرنگار حج و زیارت خبرگزاری فارس، رکضة طویریج به عنوان بزرگ‌ترین دسته عزاداری امام حسین علیه‌السلام است که از صبح عاشورا از کیلومترها دورتر از کربلا حرکت خود را آغاز می‌کند و عزاداران حسینی این دسته عزاداری، نماز ظهر و عصر را در ۲۰ کیلومتری کربلا اقامه کرده و پس از نماز راهی حرم امام سیدالشهدا علیه‌السلام می‌شوند.
نصب سایه‌بان در اطراف حرم کربلا برای رکضة طویریج
امروز با توجه به اینکه در کربلا روز عاشوراست، عزاداران رکضة طویریج پس از ورود به کربلا هروله‌کنان به سوی حرم ارباب حرکت کردند.
امسال با توجه به افزایش دمای هوا و تعطیلی برخی از شهرهای عراق، برای نخستین‌بار سایه‌بان‌هایی در خیابان‌های منتهی به حرم‌های مطهر امام حسین و حضرت عباس علیهم‌السلام نصب شده بود تا زائران کم‌تر در آفتاب سوزان کربلا حضور داشته باشند.
علاوه بر این، ۲۰ هزار نیروی امنیتی از نیروهای مردمی حشدالشعبی و النجباء تا نیروهای دولتی، برای راهنمایی مسیر زائران دسته عزاداری طویریج در قسمت‌های مختلف کربلا به ویژه اطراف حرم امام حسین علیه‌السلام و بین‌الحرمین حاضر شدند و در کنار راهنمایی عزاداران، مسؤولیت امنیت زائران را نیز بر عهده داشتند.
عزاداری رکضة طویریج در کربلا هم‌زمان با عاشورا
ساعاتی قبل بزرگ‌ترین دسته عزاداری امام حسین علیه‌السلام با عنوان رکضة طویریج با نوای «واحسین، واحسین» وارد حرم ارباب شد و هروله‌کنان از حرم سیدالشهدا علیه‌السلام خارج شد و پس از گذر از بین‌الحرمین، در حرم حضرت عباس علیه‌السلام عزاداری کردند.
این روند چندین بار تکرار می‌شود و عزاداران حسینی مسیر حرم‌های مطهر را هروله‌کنان بیش از سه بار طی می‌کنند.
امسال تعداد عزاداران روز عاشورا براساس آمارهای غیررسمی به حدود یک میلیون نفر رسیده است.
انتهای پیام/