خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بستری ۶۱ بیمار جدید مبتلا به کرونا در فارس

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 18 مرداد 1401 - 14:41
شیراز - طی ۲۴ ساعت گذشته ۶۱ بیمار جدید مبتلا به کرونا در فارس بستری شدند و ۲ بیمار نیز جان باختند.
دوز،بيمار،ابتداي،تست،شيوع،مثبت

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از علوم پزشکی شیراز، از ابتدای شیوع این بیماری تاکنون، دو میلیون و ۱۹۷ هزار و ۹۰۷ تست تشخیصی مولکولی و تست سریع در آزمایشگاه‌های استان تهیه شده که با بررسی نمونه‌های انجام شده، ۶۴۶ هزار و ۶۰ بیمار مثبت شناسایی شده است.
از مجموع تست‌های انجام شده از ابتدای شیوع تاکنون، یک میلیون و ۷۹۰ هزار و ۴۶۸ تست تشخیصی مولکولی بوده که ۵۲۵ هزار و ۹۳۱ مورد بیمار مثبت قطعی شناسایی شده، همچنین از ابتدای آغاز طرح شهید حاج «قاسم سلیمانی» تاکنون ۴۰۷ هزار و ۴۳۹ مورد تست سریع انجام شده و ۱۲۰ هزار و ۱۲۹ بیمار مثبت شناسایی شده است.
با بستری ۶۱ بیمار جدید طی ۲۴ ساعت گذشته، هم اکنون ۴۸۶ بیمار مثبت و مشکوک دارای علائم در بیمارستان‌های استان بستری هستند که از این تعداد، ۶۲ بیمار به دلیل وخامت شرایط جسمی، در بخش‌های ICU، مراقبت‌های ویژه درمانی دریافت می‌کنند.
متأسفانه در ۲۴ ساعت گذشته ۲ مورد جدید فوتی کووید ۱۹ در فارس ثبت شده و مجموع جان باختگان ناشی از کووید ۱۹ از ابتدای شیوع بیماری تاکنون، به هشت هزار و ۶۶ نفر رسید.
همچنین از ابتدای شیوع این بیماری تاکنون ۶۳۵ هزار و ۲۱۷ هم استانی مبتلا به کووید ۱۹ بهبود یافته که از بیمارستان‌ها ترخیص شده و یا از ایزوله خانگی خارج شده اند.
در حال حاضر مجموع تعداد دوز تزریق شده واکسن کرونا در شهرستان‌های زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با احتساب چهار دوز، به هشت میلیون و ۲۰۷ هزار و ۸۵۶ دوز رسیده که از این تعداد سه میلیون و ۴۲۶ هزار و ۸۰۱ دوز نوبت اول، سه میلیون و ۱۳۳ هزار و ۵۵۵ دوز نوبت دوم، یک میلیون و ۵۶۰ هزار و ۳۴ دوز نوبت سوم و ۸۷ هزار و ۴۶۶ دوز یادآور واکسن بوده است.