خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اردوغان: واقعه کربلا درد و رنجی ابدی در دلهای ما است- اخبار ترکیه و اوراسیا - اخبار بین الملل تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | سه شنبه، 18 مرداد 1401 - 13:53
رئیس جمهور ترکیه گفت که شهادت حضرت حسین(ع) و یارانش در واقعه کربلا، درد و رنجی ابدی را برای مسلمانان پدید آورده است.
كربلا،واقعه،بيت،اهل،دوست،اردوغان،محبت،پيامبر،حضرت،گرامي،خداوند

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از آناتولی، رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه که عصر دیروز دوشنبه به مناسبت روز عاشورا در مراسم افطار و ماتم «Hüseyin Gazi Cemevi» شرکت کرده بود، درباره واقعه کربلا گفت: کربلا درد و رنجی ابدی در دلهایمان به وجود آورده است.
اردوغان با خواندن ابیاتی از اشعار آوارلی محمد لطفی افندی در مدح شهدای کربلا، اظهار کرد: این ابیات به خوبی بیانگر نگرش مردم کشورمان به اهل بیت، واقعه کربلا و شهادت حضرت حسین(ع) است.
رئیس‌جمهور ترکیه تصریح کرد: علاوه بر ایمان به خداوند و پیامبر، دوست و گرامی داشتن اهل بیت، دوستان و نزدیکان پیامبر نیز در مرکز اعتقادات ما قرار دارد.
دوست داشتن و علاقه‌مندی به اهل بیت در آیات قرآن کریم و احادیث صحیح نیز به ما سفارش شده است.
وی با اشاره به حدیثی از پیامبر اسلام که توسط ترمذی نقل شده، گفت: در این حدیث آمده است، خداوند را به دلیل اعطای رزق و روزی دوست داشته باشید، من را به دلیل محبت به خداوند دوست داشته باشید، اهل بیت را نیز به خاطر محبت من دوست داشته باشید.
اردوغان همچنین با اشاره به چندین حدیث دیگر درباره لزوم گرامی داشتن و محبت به اهل بیت ادامه داد: فرمایشات حضرت پیامبر درباره اهل بیت متاسفانه در واقعه کربلا زیر پا گذاشته شدند و این نیز درد و رنجی بزرگ در دلهایمان تا روز قیامت پدید آورده است.
به مناسبت 1342 مین سالگرد واقعه کربلا، سالار شهیدان و سرورمان حضرت حسین(ع) و یاران وی را با احترام آکنده به غم و اندوه یاد می‌کنیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: یاد و خاطره شهدای کربلا را به دلیل اینکه میراث ارزشمندی چون ایثار جان خود در راه حق و حقیقت برجای گذاشته‌اند، با رحمت، گرامی می‌داریم.
اردوغان افزود: مردم کشورمان در کنار عشق و محبت به حضرت حسین(ع) و یاران وی، همواره از مسببین واقعه شوم و مصیبت‌بار کربلا تبری جسته‌اند.
در تاریخ ما ظالمانی که در واقعه کربلا دست داشتند همواره با نفرت یاد شده‌اند و حتی اسم آنها نیز بر زبان آورده نمی‌شود.
واقعه کربلا نقطه اتحادی برای مردم ترکیه است.
وی پس از ایراد سخنرانی، در مراسم افطار به مناسبت ماه محرم شرکت کرد.
انتهای پیام/