خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خبرنگاران به تاسی از حضرت زینب (س) آگاهی‌رسان و روشنگر هستند

مهر | فرهنگی و هنری، استان‌ها | سه شنبه، 18 مرداد 1401 - 13:12
مشهد ـ استاندار خراسان رضوی گفت: خبرنگاران به تاسی از حضرت زینب (س) آگاهی‌رسان و روشنگر هستند و در این طریق، عمر خویش را مصروف خبررسانی صادقانه می‌کنند.
روز،خبرنگار،سلام،پيام،زينب،گراميداشت،مرداد،مبارك

به گزارش خبرگزاری مهر، در پیام یعقوبعلی نظری به مناسبت روز خبرنگار آمده است:
سلام بر محمد (ص) که پیام‌آور نباالعظیم برای انسان‌هاست.
سلام بر حسین (ع) که زنده‌کننده پیام جدش تا قیامت است و سلام بر زینب (س)، پیام آور عاشورا است.
عاشورای حسینی امسال مصادف شده است با ۱۷ مرداد، روز خبرنگار، روزی که یادآور تلاش‌ها و مجاهدت‌های فراوان مؤمنان به آگاهی و اطلاع‌رسانی است.
خبرنگاران به تاسی از حضرت زینب (س) آگاهی‌رسان و روشنگر هستند و در این طریق، عمر خویش را مصروف خبررسانی صادقانه می‌کنند.
بزرگداشت روز خبرنگار در حقیقت گرامیداشت ابعاد پیامبرگونه حیات بشری است و تکریم و تمجید از این حرفه مبارک، در چنین روزی، حداقل وظیفه‌ای است که در قبال نقش باعظمت و تأثیرگذار خبرنگاران و انتشاردهندگان واقعیات و حقایق اسلام و انقلاب اسلامی داریم.
اینجانب ضمن گرامیداشت ۱۷ مرداد، روز خبرنگار و سالروز شهادت شهید صارمی، از تمامی دست اندرکاران و فعالان این حوزه مبارک به ویژه در خراسان رضوی قدردانی نموده و امیدوارم تحت رهبری‌های داهیانه مقام معظم رهبری روز به روز نقش مؤثرتری را در جهاد تبیین و مقابله با تهاجم فرهنگی ایفا نمائید.