خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش 67 درصدی تعداد فوتی های کرونا در کشور/ روند افزایشی بستری در 29 استان + نمودار- اخبار پزشکی - اخبار اجتماعی تسنیم

تسنیم | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 18 مرداد 1401 - 12:53
تعداد بیماران بستری شده با تست مثبت کرونا در 29 استان کشور افزایش بارزی داشته است و در هفته دوم مرداد، تعداد موارد فوتی 67 درصد بیشتر شده است.
هفته،افزايش،نفر،مرداد،موارد،كشور

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ با افزایش شمار مبتلایان و بستری‌های کرونا در کشور، تعداد شهرهای قرمز به 130 شهرستان رسیده است.
تعداد موارد بستری در هفته دوم مردادماه به 10 هزار و 634 نفر رسیده است، در حالی که در هفته اول مرداد این آمار 7376 نفر بوده است.
تعداد بیماران سرپایی نیز به 53 هزار و 438 نفر رسیده است که افزایش حدود 7000 نفری نسبت به هفته گذشته را نشان می‌دهد.
تعداد موارد فوتی با تست مثبت کرونا نیز از 204 نفر در هفته اول مرداد به 341 نفر در هفته دوم مرداد رسیده که افزایش 67 درصدی داشته است.
در 29 استان کشور افزایش بارز بیماران بستری کووید19 رخ داده است که با رنگ قرمز مشخص شده است؛ دو استان‌ مازندران و گیلان افزایش نسبی موارد بستری کرونایی را داشته‌اند.
در هفته دوم مرداد، در 19 استان کشور تعداد افراد فوت شده با تست مثبت کرونا افزایش داشته است.
همچنین در 12 استان کشور شامل گیلان، آذربایجان شرقی، هرمزگان، یزد، خراسان جنوبی، چهارمحال بختیاری، خراسان شمالی، کرمانشاه، سمنان، زنجان، کردستان، یاسوج و ایلام، تعداد موارد فوتی نسبت به هفته اول مردادماه، ثابت مانده یا روند کاهشی داشته است.
انتهای پیام/