خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تشدید فعالیت سامانه بارشی در استان چهارمحال و بختیاری / سیلاب باز هم در راه است- اخبار چهارمحال و بختیاری - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 17 مرداد 1401 - 20:31
مدیرکل هواشناسی استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به تداوم و تشدید فعالیت سامانه بارشی در استان، گفت: ن سیلابی شدن مسیل ها و رودخانه های فصلی و دائمی دور از انتظار نیست.
استان،بارشي،سامانه،تشديد،انتظار،شهركرد

مهران چراغ‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در شهرکرد، با اشاره به ادامه و تشدید فعالیت سامانه بارشی در سطح استان، اظهار داشت: از عصر امروز تا اواخر وقت چهارشنبه، انتظار تشدید بارندگی‌ها برای استان می‌رود.
وی با بیان اینکه این تشدید بارندگی برای تمامی شهرستان‌ها پیش‌بینی می‌شود، بیان کرد: شهرستان‌های کوهرنگ، اردل، لردگان، خانمیرزا، شمال شهرستان شهرکرد و جنوب شهرستان بروجن بیشتر از سایر نواحی استان متاثر از سامانه بارشی می‌شوند.
مدیرکل هواشناسی استان چهارمحال و بختیاری ادامه داد: رگبار باران، وزش باد نسبت شدید تا شدید، تگرگ در نواحی مستعد استان و وقوع سیلاب از جمله اتفاقاتی است که در پی این سامانه بارشی انتظار می‌رود.
چراغ‌پور با اشاره به جاری شدن رواناب‌ها و آبگرفتگی معابر عمومی، گفت: همچنین سیلابی شدن مسیل‌ها و رودخانه‌های فصلی و دائمی و وارد شدن خسارات بر اثر وزش باد شدید دور از انتظار نیست.
وی با توصیه به عدم توقف، اسکان و پارک خودرو در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، خاطرنشان کرد: از چرای دام در مناطق مرتفع و حاشیه رودخانه‌ها در این مدت باید پرهیز کرد، همچنین آمادگی دستگاه‌های اجرایی و امدادی در این مدت ضروری است.
انتهای پیام/7540/ی