خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مهلت استفاده از سهمیه‌های طرح ترافیک سال ۹۷ تمدید شد

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 25 اردیبهشت 1398 - 11:50
مدیر واحد ساماندهی محدوده‌ها و طرح‌های ترافیک گفت: سهمیه‌های طرح ترافیک سال ۹۷ تا ۳۱ اردیبهشت ماه تمدید شد.
ترافيك،طرح،مهلت،رانندگان،ساماندهي

سعیدیان فر خبر داد
به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، عمار سعیدیان‌فر مدیر واحد ساماندهی محدوده‌ها و طرح‌های ترافیک در ارتباط با آخرین مهلت استفاده از سهمیه‌های طرح ترافیک سال ۹۷، اظهار کرد: تمام سهمیه‌های سال ۹۷ تا ۳۱ اردیبهشت‌ماه تمدید شد و پس از این تاریخ رانندگان باید از طرح‌های ترافیک سال ۹۸ استفاده کنند.
وی افزود: اجرای طرح ترافیک بر اساس نرخ سال ۹۸، برای عموم به غیر از سهمیه‌های طرح ترافیک از ۱۷ فروردین ماه آغاز شده و این تاریخ تنها برای کسانی است که سهمیه‌های طرح ترافیک دارند.
بیشتر بخوانید: پنجشنبه‌ها تردد خودرو در تهران پولی می‌شود + جزییات
مدیر واحد ساماندهی محدوده‌ها و طرح‌های ترافیک خاطرنشان کرد: خبرنگاران و جانبازان و رانندگان نهاد‌ها و ارگان‌ها از جمله افرادی هستند که در طرح ترافیک سهمیه دارند.
سعیدیانفر گفت: طرح (زوج و فرد سابق) کاهش آلودگی هوا از ابتدای تیر آغاز خواهد شد و نرخ آن نصف طرح ترافیک در نظر گرفته شده و بستگی به ساعات اوج و نوع معاینه فنی دارد.
انتهای پیام/
آخرین مهلت استفاده از سهمیه‌های طرح ترافیک سال ۹۷