خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

محل دپوی سوخت غیرمجاز در زاهدان دچار حریق شد- اخبار سیستان و بلوچستان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 17 مرداد 1401 - 13:59
رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری زاهدان ضمن تایید خبر آتش سوزی گفت: ذخیره سازی سوخت غیرمجاز در حیات منزل محل اصلی ایجاد حادثه بود و خوشبختانه با حضور به موقع همکاران آتش به سایر منازل سرایت نکرد.
آتش،زاهدان،منزل،مسكوني،اطراف،ساعت،سازمان،سوختني

ابراهیم شهریاری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان اظهار داشت: ساعت 3:34 بامداد امروز شهروندان با شنیدن صدای انفجار و مشاهده زبانه‌های آتش در یک منزل مسکونی با سامانه 125 سازمان آتش‌نشانی تماس گرفتند و وقوع این حادثه را در خیابان «مکران» گزارش دادند.
رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری زاهدان افزود: پس از رسیدن آتش‌نشانان، مشاهده شد دود و شعله‌های سوزان آتش از یک منزل مسکونی که به صورت غیرمجاز حجم زیادی از مواد سوختنی در آن نگهداری شده به بیرون زبانه می‌کشد و همچنین حجم بالا و جاری شدن مواد سوختنی باعث انتقال شعله‌های آتش به منزل‌های مسکونی اطراف بود.
وی اضافه کرد: آتش‌نشانان به محض ورود به محل حادثه وارد عملیات شدند و پس از قطع جریان برق و گاز و مجهز شدن به دستگاه تنفسی با استفاده از چند رشته لوله آبده و کف آتش‌نشانی از چند ضلع به منزل وارد و مانع از سرایت آتش به خانه‌های اطراف شدند.
رئیس سازمان آتش نشانی زاهدان بیان کرد: در این عملیات هفت خودروی عملیاتی اطفای حریق و 25 نیروی آتش نشان پس از سه ساعت تلاش بی‌وقفه، آتش را به کنترل خود در آوردند و پس از مهار و اطفای کامل شعله‌های آتش اقدام به ایمن‌سازی کامل محیط کردند و سرانجام ساعت 6:30 صبح به کار خود پایان دادند‌.
وی گفت: با توجه به حضور به موقع و سرعت عمل آتش‌نشانان حریق به منزلهای اطراف سرایت نکرده، اما متاسفانه دو نفر از اعضای خانواده در لحظات اولیه دچار سوختگی که توسط اورژانس به بیمارستان منتقل شدند.
انتهای پیام/393/ی