خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آرین: یک سال در پیست تمرین نکرده بودم

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | دوشنبه، 17 مرداد 1401 - 12:41
دوچرخه سوار کشورمان گفت: من یک سال در پیست تمرین نکرده بودم، اما خوشحالم با دو مدال نقره دل مردم را شاد کردم.
پيست،آرين،خوشحالم

بهنام آرین، مرد نقره دوچرخه سواری کشورمان در بازی‌های کشور‌های اسلامی گفت: در بخش اسکرچ و دور امتیازی سطح مسابقات خیلی بالا بود و ۲۲ نفر از ۱۱ کشور حضور داشتند و فاصله بین رقبا هم زیاد نبود.
من یک سال در پیست تمرین نکرده بودم، اما خوشحالم با دو مدال نقره دل مردم را شاد کردم.
اگر در پیست تمرین داشتم شاید وضعیت خیلی بهتر از این بود.
او گفت: شرایط میزبانی در بخش دوچرخه سواری خوب است به خصوص که پیست آن‌ها با کیفیت و استاندارد بود و در نتیجه گیری من تاثیر بسزایی داشت.
آرین تصریح کرد: قطعا اگر ما به مسابقات ورلد گیم و یا به تمرینات در پیست میرفتیم نتیجه بهتر بود، ولی خوشحالم که جواب زحمات فدراسیون را دادم و دل مردم را شاد کردم.