خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 16 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

صهیونیست ها تاب موشک‌های مقاومت را نداشتند/ مقاومت شروط خود را به دشمن تحمیل می کند

مشرق | بین‌الملل | دوشنبه، 17 مرداد 1401 - 10:52
دبیرکل حزب‌الله لبنان ضمن تمجید از پایداری و مقاومت مردم فلسطین، اظهار داشت که تل‌آویو، آتش‌بس خواست زیرا دیگر تاب موشک‌های بیشتر مقاومت را نداشت.
تمجيد،پايداري،غزه

به گزارش مشرق، سیدحسن نصرالله دبیرکل جنبش حزب‌الله لبنان، شامگاه یکشنبه، سخنرانی‌ خود ضمن تمجید از پایداری مردم غزه تصریح کرد: « [رفتار] تل‌آویو امروز روشن بود؛ صهیونیست ها آتش‌بس می‌خواهند زیرا دیگر نمی‌توانند موشک‌های بیشتری را تحمل کنند.»
وی در ادامه ضمن تمجید از پایداری مردم غزه و شجاعت فلسطینیان در پاسخ به رژیم صهونیستی، گفت: اگر عملیات‌های ترور بدون پاسخ باقی می‌ماند، اسرائیل ترورها را ادامه می‌داد.
دبیرکل حزب‌الله همچنین تأکید کرد: مقاومت در فلسطین و همچنین در لبنان می‌تواند از مردم خود دفاع کند و معادله‌های محافظت و بازدارندگی را تثبیت و شروط را به دشمن تحمیل کند.