خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شلیک بیش از 500 راکت به سمت فلسطین اشغالی

فارس | بین‌الملل | یکشنبه، 16 مرداد 1401 - 14:53
رسانه‌های صهیونیستی اعلام کردند، گروه‌های مقاومت فلسطینی تا این لحظه حدود 580 راکت و موشک به سمت فلسطین اشغالی شلیک کرده‌اند.
صهيونيستي،فلسطين،جهاد،فلسطيني،رژيم،اسلامي

رسانه‌های صهیونیستی اعلام کردند، گروه‌های مقاومت فلسطینی تا این لحظه حدود 580 راکت و موشک به سمت فلسطین اشغالی شلیک کرده‌اند.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، شبکه «المیادین» به نقل از رسانه‌های رژیم صهیونیستی گزارش داد، گروه‌های مقاومت فلسطین از زمان آغاز حملات کنونی، حدود ۵۸۰ راکت و موشک از نوار غزه به سمت فلسطین اشغالی شلیک کرده‌اند.
رژیم صهیونیستی از جمعه (۱۴ مرداد) عملیاتی را تحت عنوان «سپیده‌دم» علیه نوار غزه آغاز کرد و جهاد اسلامی فلسطین نام عملیات خود در واکنش به این حمله صهیونیستی را «وحده الساحات» (وحدت میادین) اعلام کرد.
صبح امروز (یکشنبه) پیکرهای هشت شهید فلسطینی از جمله «خالد منصور» (ابو راغب) فرمانده منطقه جنوبی «سرایا القدس» شاخه نظامی جهاد اسلامی از زیر خرابه‌های ناشی از حمله دیشب رژیم صهیونیستی به رفح بیرون کشیده شد.
وزارت بهداشت فلسطین از افزایش شمار شهدا به ۳۲ نفر از جمله ۶ کودک و افزایش تعداد مجروحان به ۲۱۵ نفر خبر داد.
راکت‌پراکنی گروه‌های فلسطینی به ویژه جهاد اسلامی به سمت شهرک‌های صهیونیستی در امروز نیز ادامه دارد و صدای آژیرهای هشدار به صورت ممتد به گوش می‌رسد.
انتهای پیام/