خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۹۳ بیمار جدید مبتلا به کرونا در فارس بستری شدند

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 16 مرداد 1401 - 14:24
شیراز - طی ۲۴ ساعت گذشته ۹۳ بیمار جدید مبتلا به کرونا در فارس بستری شدند و ۵۷ نفر نیز به دلیل وخامت شرایط جسمی در بخش های ویژه تحت درمان هستند.
دوز،بيمار،ابتداي،تست،شيوع،مثبت

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از علوم پزشکی شیراز، از ابتدای شیوع این بیماری تاکنون، دو میلیون و ۱۹۶ هزار و ۸۰۰ تست تشخیصی مولکولی و تست سریع در آزمایشگاه‌های استان تهیه شده که با بررسی نمونه‌های انجام شده، ۶۴۵ هزار و ۵۱۷ بیمار مثبت شناسایی شده است.
از مجموع تست‌های انجام شده از ابتدای شیوع تاکنون، یک میلیون و ۷۸۹ هزار و ۸۱۳ تست تشخیصی مولکولی بوده که ۵۲۵ هزار و ۶۵۷ مورد بیمار مثبت قطعی شناسایی شده، همچنین از ابتدای آغاز طرح شهید حاج «قاسم سلیمانی» تاکنون ۴۰۶ هزار و ۹۸۷ مورد تست سریع انجام شده و ۱۱۹ هزار و ۸۶۰ بیمار مثبت شناسایی شده است.
با بستری ۹۳ بیمار جدید طی ۲۴ ساعت گذشته، هم اکنون ۴۶۱ بیمار مثبت و مشکوک دارای علائم در بیمارستان‌های استان بستری هستند که از این تعداد، ۵۷ بیمار به دلیل وخامت شرایط جسمی، در بخش‌های ICU، مراقبت‌های ویژه درمانی دریافت می‌کنند.
متأسفانه در ۲۴ ساعت گذشته ۲ مورد جدید فوتی کووید ۱۹ در فارس ثبت شده و مجموع جان باختگان ناشی از کووید ۱۹ از ابتدای شیوع بیماری تاکنون، به هشت هزار و ۶۲ نفر رسید.
همچنین از ابتدای شیوع این بیماری تاکنون ۶۳۳ هزار و ۷۰۱ هم استانی مبتلا به کووید ۱۹ بهبود یافته که از بیمارستان‌ها ترخیص شده و یا از ایزوله خانگی خارج شده اند.
در حال حاضر مجموع تعداد دوز تزریق شده واکسن کرونا در شهرستان‌های زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با احتساب چهار دوز، به هشت میلیون و ۲۰۷ هزار و ۲۴۸ دوز رسیده که از این تعداد سه میلیون و ۴۲۶ هزار و ۷۷۱ دوز نوبت اول، سه میلیون و ۱۳۳ هزار و ۵۲۰ دوز نوبت دوم، یک میلیون و ۵۵۹ هزار و ۹۵۸ دوز نوبت سوم و ۸۶ هزار و ۹۹۹ دوز یادآور واکسن بوده است.