خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 18 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیام شاه اردن به همتای سعودی

فارس | بین‌الملل | چهارشنبه، 25 اردیبهشت 1398 - 11:13
شاه اردن با ارسال پیامی به همتای سعودی خود، حمله پهپادی به تأسیسات نفتی این کشور را محکوم کرد.
اردن،آرامكو،تأسيسات،سعودي،شاه،نفتي

شاه اردن با ارسال پیامی به همتای سعودی خود، حمله پهپادی به تأسیسات نفتی این کشور را محکوم کرد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «عبدالله دوم» شاه اردن با ارسال تلگرافی به «سلمان بن عبدالعزیز آل سعود» شاه سعودی بر همبستگی با این کشور برای حفظ امنیت و ثبات آن تأکید کرد.
طبق گزارش وبگاه «عمون» اردن، عبدالله دوم در پیام خود آورده است که «اردن حمله تروریستی بزدلانه به دو ایستگاه پمپاژ نفت وابسته به شرکت آرامکو را محکوم می‌کند».
روز سه‌شنبه (دیروز) سخنگوی سازمان امنیت عربستان از حمله به دو تأسیسات نفتی در دو استان در منطقه ریاض و هم‌زمان وزیر انرژی سعودی نیز از حریق در تأسیسات نفتی وابسته به شرکت نفت آرامکو خبر داد.
سخنگوی سازمان امنیت کشور عربستان گفت: «رأس ساعت شش تا شش‌ونیم صبح امروز (سه‌شنبه) به وقت محلی دو ایستگاه پمپاژ نفت متعلق به شرکت آرامکو در استان‌های «الدوادمی» و «عفیف» به شکل جزئی هدف قرار گرفت».
(جزئیات بیشتر)
انتهای پیام/م