خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یافته‌های جدید محققان در خصوص تأثیر کاکائو بر فشارخون

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | شنبه، 15 مرداد 1401 - 22:11
یافته‌های محققان بریتانیایی نشان می‌دهد کاکائو به کاهش فشار خون و سفتی عروق کمک می‌کند.
كاكائو،فشار،خون،كاهش،فشارخون،باليني

بر اساس پژوهشی جدید که از سوی محققان بریتانیایی به انجام رسیده، مصرف کاکائو می‌تواند به کاهش فشار خون و سفتی عروق در صورتی که این موارد افزایش یافته باشند، کمک کند.
طبق این گزارش، فلاونول موجود در کاکائو قبلا به عنوان عاملی در کاهش فشار خون مشخص شده بود؛ هرچند اثربخشی آن در مصرف هر روزه ناشناخته باقی مانده بود.
طی پژوهشی که از سوی «دانشگاه ساری» (University of Surrey) واقع در گیلفورد انگلستان به انجام رسیده و در مجله «Frontiers in Nutrition» (به معنای: مرز‌ها در تغذیه) به چاپ رسیده است، «فلاونول ها» خارج از محیط‌های بالینی مورد بررسی قرار گرفتند.
این در حالی است که بر خلاف این تحقیق جدید که در نوع خود بی سابقه بوده، پژوهش‌های قبلی در محیط‌های کاملا کنترل شده به انجام می‌رسید.
این تحقیق همچنین نشان داد فلاونول‌های موجود در کاکائو تنها زمانی که فشارخون فرد بالاست، می‌توانند فشارخون را کاهش دهند و در صورتی که فشار خون در حالت عادی و نُرمال باشد، تأثیری ندارند.
این پژوهش همچنین نگرانی‌هایی را که پیش از این وجود داشت، مبنی بر اینکه اگر فشار خون بیمار بالا نباشد، درمان با استفاده از کاکائو می‌تواند با کاهش فشار بیمار، سلامت وی را به خطر بیاندازد را نیز برطرف کرد؛ همچنانکه این پژوهش راه را برای استفاده از کاکائو در تمرین‌های بالینی هموار کرد.
منبع: سی‌ان‌بی‌سی