خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سفر کاری معاون وزیر امور خارجه قزاقستان به آمریکا

فارس | بین‌الملل | شنبه، 15 مرداد 1401 - 16:50
معاون اول وزیر خارجه قزاقستان در سفر به واشنگتن با مقامات آمریکایی دیدار و دو طرف مواضع خود در زمینه مسائل مهم در دستور کار دوجانبه و بین‌المللی را مورد بررسی قرار دادند.
قزاقستان،خارجه،امور،سفر،آمريكايي،ايالات،متحده،اصلاحات،واشنگتن

معاون اول وزیر خارجه قزاقستان در سفر به واشنگتن با مقامات آمریکایی دیدار و دو طرف مواضع خود در زمینه مسائل مهم در دستور کار دوجانبه و بین‌المللی را مورد بررسی قرار دادند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در دوشنبه، «آکان رحمتولین» معاون اول وزارت امور خارجه قزاقستان در سفر به «واشنگتن» با مقامات آمریکایی دیدار و موضوعات مهم دوجانبه و بین المللی را مورد بررسی قرار دادند.
در دیدارهای گذشته با مقامات کاخ سفید، وزارت امور خارجه و نمایندگان کمیسیون آزادی مذهبی بین المللی ایالات متحده، طیف گسترده‌ای از موضوعات از جمله روند اصلاحات سیاسی و تحولات دموکراتیک در قزاقستان، امنیت منطقه‌ای، عدم اشعه هسته‌ای و تلاش‌های بیشتر برای مبارزه با همه گیری کووید 19 و همچنین کنگره آتی رهبران ادیان جهانی و سنتی در «نورسلطان» بررسی شدند.
دو طرف در این دیدار سفر اخیر «مختار تلئوبردی» وزیر امور خارجه قزاقستان به ایالات متحده را که برای فعال شدن مشارکت گسترده استراتژیک بین دو کشور انگیزه قابل توجهی ایجاد کرد، مثبت ارزیابی کردند.
رحمتولین در بخشی از این دیدارها بر تعهد قزاقستان به اصول جهانی حقوق بشر از جمله تضمین آزادی دین تاکید کرد.
طرف آمریکایی به نوبه خود آمادگی واشنگتن برای ارائه کمک به پیشبرد اصلاحات سیاسی در این کشور را اعلام داشت.
طرف آمریکایی ضمن تاکید بر تضمین آزادی مذهب، آمادگی خود را برای کمک به پیشبرد اصلاحات سیاسی اعلام کرد.
بنابر گزارش پایگاه اطلاعاتی وزارت امور خارجه قزاقستان، خلع سلاح هسته‌ای و همچنین امنیت منطقه از جمله افغانستان مورد توجه ویژه جداگانه دیپلمات قزاق قرار گرفتند.
در چارچوب سفر معاون اول وزیر امور خارجه قزاقستان به ایالات متحده در مورد تداوم گفت و گو در زمینه مسائل مورد علاقه دو طرف توافق حاصل شد.
انتهای پیام/ ت 31