سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بقای انسانیت و دینداری واقعی «ثمره» قیام عاشورا است

مهر | استان‌ها | شنبه، 15 مرداد 1401 - 08:06
گرگان- رئیس مرکز اسلامی گلستان گفت: اگر امام حسین (ع) و قیام کربلا نبود امروز اثری از انسانیت و دینداری واقعی نبود.
حسين،امام،قيام،هجرت،مكه،عاشورا،دين،ديلم،مدينه،كربلا،گلستان

حجت‌الاسلام نورعلی دیلم در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: به اعتقاد بزرگان ما قیام امام حسین (ع) دو روی سکه دارد، یک روی آن مشکلات و اشک و آه بوده که بسیار ارزشمند است و باید شور حسینی داشته باشیم که زمینه جذب جوانان و نوجوانان به مساجد و هیئات مذهبی شود.
رئیس مرکز اسلامی گلستان، گریه کردن‌ها در رثای حسین (ع) را فریادی بر علیه ظالم و دفاع از مظلوم دانست و افزود: روی دیگر سکه موضوع خوبی‌ها و پیام‌های حادثه عاشورا است که امام حسین (ع) هم در عمل و هم در گفتار نشان داد.
وی ادامه داد: ما موظف هستیم، سخنرانی‌های امام و نامه‌هایی که برای افراد مختلف و سران قبایل از مدینه به مکه و از مکه به کربلا نوشتند را کنکانش کنیم و از آنها به عنوان پیام عاشورا بهره بگیریم که زمینه سعادت دنیا و آخرت ما را فراهم می‌کند.
دیلم تصریح کرد: قیام عاشورا نمایشگاه بزرگ، متنوع و ارزشمندی است که امام حسین (ع) رقم زده و همه افراد می‌توانند مراجعه کرده و از این نمایشگاه بازدید و پیام‌های زندگی خود را دریافت کنند.
رئیس مرکز اسلامی گلستان اضافه کرد: اگر ما محرم و عاشورا را پشت سر بگذاریم اما از پیام‌های عاشورا درس نگیریم و در زندگی ما تحول ایجاد نشود بهره کمی از عزاداری‌ها برده‌ایم.
وی بیان کرد: امام حسین (ع) در وصیت خود فرمود «من برای احیای سنت جدم قیام کردم» و در نامه خود به مردم بصره نوشت «من شما را به سنت پیامبر (ص) دعوت می‌کنم.»
دیلم ادامه داد: در زمان یزید، اصل دین در حال از بین رفتن بود و وی حتی به رعایت ظواهر دین هم پایبند نبود و امام حسین (ع) در شرایطی که اصل دین در حال از بین رفتن بود، قیام کرد.
وی افزود: طبق گفته عالم مصری بشریت مدیون دو هجرت است، هجرت اول هجرت پیامبر (ص) از مکه به مدینه و هجرت دوم، هجرت امام حسین (ع) از مدینه به مکه و از مکه به کربلا که در واقع حضرت محمد (ص) دین اسلام را ایجاد کرد اما امام حسین (ع) با قیام خود عامل بقا و دوام آن شد.
رئیس مرکز اسلامی گلستان تاکید کرد: اگر امام حسین (ع) و قیام کربلا نبود امروز اثری از انسانیت و دینداری واقعی نبود.