سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مراسم نمادین عزاداری برای کودکان مبتلا به اوتیسم در کاشان

مهر | استان‌ها | جمعه، 14 مرداد 1401 - 14:58
کاشان - مراسم نمادین عزاداری امام حسین (ع) و یاران باوفایش برای کودکان مبتلا به اوتیسم در کاشان برگزار شد.
اوتيسم،ارادت،محبت،باوفايش

خبرگزاری مهر؛ گروه استان‌ها - هادی نجف زاده: محبت و ارادت به آقا اباعبدالله الحسین (ع) همانند حرارتی است که در قلوب مؤمنان و انسان‌های آزادی خواه جهان هیچ زمانی خاموش نشده است.
در این بین کودکان حسینی نقش ویژه داشته‌اند و در هر شرایطی ارادت و محبت خود را به آن حضرت نشان داده‌اند.
فیلمی که مشاهده می‌کنید مراسم نمادین عزاداری امام حسین (ع) و یاران باوفایش است که برای بچه‌های مبتلا به اوتیسم در مرکز آموزشی توانبخشی سرای امید زیر نظر مؤسسه خیریه اوتیسم کاشان برگزار شده است.