سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تربیت تک بعدیِ نسل‌ها محکوم به شکست است

مهر | استان‌ها | جمعه، 14 مرداد 1401 - 11:25
اردبیل- مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل گفت: تربیت تک بعدی نسل‌های آینده محکوم به شکست است و هیچ ثمره‌ای به همراه ندارد.
آموزش،پرورش،آموزشي،تربيت،عنوان،صفري،تربيتي،تعليم،سند،معلمان، ...

به گزارش خبرنگار مهر، کلام‌الله صفری شامگاه پنجشنبه در گردهمایی مدیران و معاونان آموزش و پرورش که به حضور معاون وزیر آموزش و پرورش در خانه معلم برگزار شد، اظهار کرد: با همکاری نهادهای فرهنگی برنامه شاخصی را در سوگواره جوانان به یاد حضرت قاسم (ع) شاهد بودیم که اجرای این برنامه‌ها در حقیقت بخشی از سند تحول نظام تعلیم و تربیت است.
وی تصریح کرد: ما به نقشه راه در پیمودن مسیر تعالی آموزش و پرورش نیاز داریم که در همین راستا قرارگاه تحقق عدالت آموزشی و تربیتی در استان شکل گرفته و در قالب برنامه‌های متنوع سعی بر این است تا عدالت آموزشی نیز رعایت شود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل از تدارک ۲۰ برنامه در مقطع آموزش متوسطه و ۳۰ برنامه در معاونت پرورشی در ساحه‌های شش‌گانه خبر داد و گفت: ۷۵۰ فعالیت آموزشی و پرورشی در کشور برای سال تحصیلی پیش رو نظر گرفته شده که امیدواریم بر اساس ظرفیت‌سنجی این برنامه‌ها تحقق پیدا کند.
صفری از سند تحول به عنوان نقشه راه آموزش و پرورش و تلاش برای زدودن غفلت‌های گذشته عنوان کرد و افزود: هدف راهبردی سند تعیین اولویت‌های آموزش و پرورش در محورهای تربیتی و آموزشی است.
وی توجه به تربیت نسل‌های آینده را در تمام ساحه‌ها یادآور شد و خاطرنشان کرد: به دور از نگاه تک بعدی، در نظام تعلیم و تربیت باید نگاه متعادل و متوازن را در پیش گرفته و در کنار توسعه فضای فیزیکی، تقویت نیروی انسانی و تأمین تجهیزات و امکانات بسیار مهم و اساسی است.
صفری تقویت مدرسه را به عنوان جایگاه اصلی معلمان و دانش‌آموزان یادآور شد و اضافه کرد: مدارس در حقیقت کانون اصلی تعلیم و تربیت است و در کف مدرسه و کلاس درس مدیران و معلمان با حضور خود می‌توانند نقش‌آفرینی کنند.
وی بهبود مدیریت توسط مدیران مدارس و ارتقای جایگاه معلم را بسیار ضروری عنوان کرد و ادامه داد: همه این برنامه‌ها با هدف کاستن از آسیب‌های اجتماعی و ارتقای توانمندی معلمان انجام می‌شود چرا که اگر معلمی نباشد، حرکتی در جامعه در ابعاد اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی رخ نخواهد داد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل گفت: در تحقق عدالت تربیتی و آموزشی سعی بر این است تا اقدامات و فعالیت‌ها به صورت منظم انجام شده تا شکنندگی کمی را در حوزه آسیب‌های اجتماعی شاهد باشیم.