خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۸۳ طرح اشتغال‌زا در فامنین ۱۰۰ میلیارد ریال تسهیلات گرفتند

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 25 اردیبهشت 1398 - 10:07
فامنین - فرماندار فامنین گفت: سال گذشته به ۸۳ طرح اشتغالزای شهرستان فامنین مبلغ ۱۰۰ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شده که زمینه اشتغال ۲۶۵ نفر را فراهم کرده است.
اشتغال،مبلغ،ريال،فامنين،شهرستان،اجرايي،جلسه،استان

به گزارش خبرنگار مهر، سید مجید شماعی صبح چهارشنبه در نخستین جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان فامنین گفت: امسال نیز مانند سال گذشته تلاش مضاعف دستگاه‌های اجرایی و بانک‌های عامل شهرستان فامنین را در راستای برنامه محور بودن و تنظیم سند توسعه اشتغال استان و هماهنگی دستگاه‌های اجرایی و استانی برای تحقق آن خواستاریم.
وی افزود: پارسال تعداد ۱۴ جلسه کارگروه اصلی با ۶۳ مصوبه که ۹۵ درصد آنها اجرایی شده در شهرستان فامنین برگزار شده و حدود ۱۱۴ درصد نسبت به سهم اشتغال روستایی به مبلغ بیش از ۱۴۳ میلیارد ریال در بانک‌های عامل عقد قرارداد صورت گرفته و به ۸۳ طرح به مبلغ ۱۰۰ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شده که زمینه اشتغال ۲۶۵ نفر را فراهم کرده است.
فرماندار فامنین افزود: سهم شهرستان در بحث مشاغل خانگی مبلغ بیش از ۱۱ میلیارد ریال بوده که از این مبلغ بیش از ۹ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال آن اختصاص داده شده و مبلغ ۹ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال آن جذب شده و موجب ایجاد اشتغال برای ۱۰۶ نفر شده است.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان نیز در گفت: سیاست‌های اسناد بالادستی در اشتغال بنا بر دستور استاندار برنامه محور بودن و هدف گذاری است به نحوی که سند توسعه اشتغال در ۲۱ جلسه کار کارشناسی که ۹ مورد از این جلسات با حضور شخص استاندار برگزار شده تهیه شده است.
احمد توصیفیان با بیان اینکه نرخ بیکاری استان همدان در پایان برنامه ششم توسعه به ۱.۷ درصد خواهد رسید، گفت: دیگر برنامه‌ای که اجرایی شده انتشار اسامی گیرندگان تسهیلات اشتغال روستایی در سایت اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی و وزارت متبوع است تا نظارت بیشتر و به صورت عمومی بر دریافت کنندگان وام لحاظ شود.