خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترامپ همکاری شرکت‌های مخابراتی آمریکا با هواوی را ممنوع می کند

مهر | دانش و فناوری | چهارشنبه، 25 اردیبهشت 1398 - 10:05
قرار است دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به زودی فرمان اجرایی جدیدی را صادر کند تا مانع از استفاده شرکت‌های مخابراتی آمریکایی از تجهیزات تولیدی شرکت هواوی شود.
آمريكا،صدور،فرمان،رويترز،اضطراري،بازرگاني

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، بهانه ترامپ برای صدور این فرمان نگرانی‌های کاخ سفید در حوزه امنیت ملی است.
اما چنین اقدامی باعث خواهد شد تا تجارت شرکت‌های مختلف تجاری با هواوی در آمریکا به طور کامل مختل شود.
سه مقام دولت آمریکا که از این تصمیم ترامپ مطلع هستند، به رویترز گفته اند وی از یک سال قبل در حال بررسی شرایط به منظور صدور فرمان مذکور بوده و به احتمال زیاد به زودی آن را صادر می‌کند.
هر چند ممکن است ملاحظاتی صدور فرمان یادشده را باز هم به تأخیر بیندازد.
صدور این فرمان بر مبنای قانون بین المللی اضطراری قدرت‌های اقتصادی صورت می‌گیرد که بر طبق آن رئیس جمهور آمریکا حق دارد در واکنش به شرایط اضطراری ملی تهدیدکننده آمریکا قوانین تازه ای را در حوزه بازرگانی و تجارت وضع کند.
در صورت صدور این فرمان، وزارت بازرگانی آمریکا باید با همکاری دیگر نهادهای دولتی، برنامه‌ای را به منظور اجرای آن عملیاتی کند.
صدور چنین فرمانی در شرایطی که چین و آمریکا درگیر نبردی تازه بر سر تعرفه‌های تجاری هستند، می‌تواند خصومت را بین دو طرف به اوج برساند.
هواوی بارها ادعاهای آمریکا در مورد سوءاستفاده دولت چین از تجهیزات تولیدی هواوی برای جاسوسی را رد کرده است.