خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

11 باند سرقت در غرب استان تهران متلاشی شد/ کشف 23 میلیارد کالای قاچاق + تصویر- اخبار استان تهران - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 13 مرداد 1401 - 11:13
فرمانده انتظامی غرب استان تهران گفت: 11 باند سرقت در 6 شهرستان غرب استان تهران متلاشی و بیش از 400 ماخر و سارق دستگیر شدند.
غرب،استان،كشف،پليس،تهران،ظهيري،دستگير،تحويل،انتظامي،انواع

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهریار، سردار کیوان ظهیری در نمایشگاه طرح ارتقای امنیت اجتماعی محله محور با اشاره به اجرای 285 حکم قضایی در 72 ساعت گذشته اظهار داشت: 11 باند در شهرستان‌های غرب استان تهران توسط پلیس متلاشی شد.
وی به دستگیری 780 نفر در غرب استان تهران اشاره کرد و افزود: 402 مالخر و سارق توسط پلیس در طرح ارتقای امنیت اجتماعی دستگیر و تحویل مراجع قضایی شدند.
فرمانده انتظامی غرب استان تهران در ادامه با بیان اینکه 356 انواع سرقت کشف شده است گفت: 113 دستگاه خودرو و موتورسیکلت سرقتی از سارقین کشف و به مالباختان تحویل داده شد.
ظهیری با تاکید بر برخورد با قاچاقچیان کالا تصریح کرد: پلیس امنیت اقتصادی با حضور موثر و رصد اطلاعاتی خودروهای شوتی را شناسای و توقیف کرده است که 23 میلیارد تومان انواع کالای قاچاق و 90 هزار لیتر قاچاق سوخت کشف شد.
وی به برخورد با اراذل و اوباش تاکید کرد و ابراز داشت: 42 اراذل و اوباش و برهم زنندگان نظم عمومی جامعه در غرب استان دستگیر و 70 سلاح جنگی و سرد از آنها کشف شد.
فرمانده انتظامی غرب استان تهران تصریح کرد: مبارزه با قاچاقیان و خرده‌فروشان مواد مخدر در شهرستان‌های غرب استان ادامه دارد که 126 خرده فروش دستگیر و 270 معتاد متجاهر جمع آوری و تحویل کمپ‌ شدند.
ظهیری در پایان به کشف 63 کیلوگرم انواع مواد مخدر اشاره و خاطرنشان کرد: همکاری شایسته مردم با نیروی انتظامی همچون گذشته ادامه دارد و پلیس با مشارکت مردم جامعه امنی را به مردم فراهم می‌سازد.
انتهای پیام/ح