خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیام امام حسین(ع) برگرفته از مکتب رسول الله(ص) است

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 13 مرداد 1401 - 08:06
بندرترکمن- امام جمعه اهل سنت شهرستان بندرترکمن با بیان این که امام حسین (ع) اهل بیت پیامبر و احترام به ایشان واجب است، گفت: پیام امام حسین(ع) برگرفته از مکتب رسول الله(ص) است.
اهل،امام،حسين،سنت،يارانش،روز،حسن،بندرتركمن،ناحق

آخوند عبدالرحمن کر در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: امام حسن و امام حسین (ع) سید جوانان اهل بهشت و مورد احترام و علاقه همه مسلمانان اعم از شیعه و سنی هستند.
امام جمعه اهل سنت شهرستان بندرترکمن افزود: به اعتقاد اهل سنت، امام حسین (ع) هم اهل بیت پیامبر و هم صحابه ایشان هستند و احترام به آن ها واجب است.
وی با بیان اینکه در طول تاریخ وقایع بزرگی در روز عاشورا اتفاق افتاده است، ادامه داد: عاشورا روز خلقت حضرت آدم و اخراج او از بهشت بود، در این روز کشتی نوح و حضرت موسی(ع) و یارانش نجات پیدا کردند و فرعونیان در دریا غرق شدند و امام حسین(ع) و یارانش هم به ناحق شهید شدند.
کر تصریح کرد: اهل سنت استان گلستان در ایام محرم و خصوصاً روز نهم و دهم محرم نماز می‌خوانند، قرآن تلاوت می‌کنند، روزه می‌گیرند، صدقه داده و خیرات می‌کنند و ثواب معنوی اعمال خود را به امام حسین (ع) و یاران شهیدش هدیه می‌کنند.
امام جمعه اهل سنت بندرترکمن گفت: محبت اهل سنت گلستان به اهل بیت پیامبر(ص) مثال زدنی است و بسیاری از خانواده‌های ترکمن که صاحب فرزند دو قلو می‌شوند به عشق امام حسن و امام حسین (ع) نام حسن و حسین را برای فرزندان خود انتخاب می‌کنند.
وی بیان کرد: یزید در حق امام حسین(ع) و یارانش ظلم بزرگی کرد، آب را بر او و یارانش بست، خونشان را به ناحق بر زمین ریخت و اهل بیتش را به اسارت برد و ما اهل سنت به شدت این ظلم‌ها را محکوم می‌کنیم.