ملخها به مزارع بافت آسیب وارده نکرده اند/پایش منطقه توسط ۶ اکیپ
بافت - رئیس جهاد کشاورزی بافت گفت: در حال حاضر خسارتی در خصوص هجوم ملخ ها به مزارع گزارش نشده است و احتمالاً با موج دوم و سوم ریزشها تا پایان اردیبهشتماه مواجه خواهیم شد.

احمد کریمی گوغری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: ملخ صحرایی آفت بسیار خطرناکی است که شیوع آن غالباً در قالب دستههای چند دهمیلیونی و میلیاردی است که خسارتهای بسیار زیادی را به کشاورزی و امنیت غذایی وارد میکند.
وی گفت: این آفت اولین بار در شهرستان بافت در تاریخ دوم اردیبهشت ۹۷ در منطقه قرهتپه که همجوار با شهرستان ارزوئیه است مشاهدهشده و از آن تاریخ تاکنون در سایر نقاط شهرستان بهصورت پراکنده دیدهشده است.
کریمی گوغری تصریح کرد: در حال حاضر خسارتی در خصوص این آفت گزارش نشده است و احتمالاً با موج دوم و سوم ریزشها تا پایان اردیبهشتماه مواجه خواهیم شد.
وی بابیان اینکه شش اکیپ ردیابی در حال حاضر در سطح شهرستان بافت اقدام به ردیابی و پایش ملخها میکنند، گفت: مناطق مناسب جهت تخمگذاری ملخها شناساییشده است و در صورت لزوم نسبت به سمپاشی اقدام میشود.
رئیس جهاد کشاورزی بافت در ادامه در خصوص سایر ظرفیتهای کشاورزی این شهرستان گفت: برداشت گل محمدی از ۲۰۰ هکتار از گلستانهای گل محمدی شهرستان بافت از نیمه دوم اردیبهشت ماه آغاز شده و تا نیمه دوم خرداد ماه ادامه دارد.
وی گفت: بیش بینی میشود با توجه به مناسب بودن شرایط دمایی و همچنین بارندگیهای مناسب، بیش از ۴۰۰ تن گل تر به صورت غنچه و باز برداشت شود.
رئیس جهاد کشاورزی بافت عنوان کرد: محصولات تولیدی شهرستان بافت به دلیل آب و هوای خاص و استفاده نکردن از کودهای شیمیایی از کیفیت بسیاری برخوردار است.
احمد کریمی گوغری بیان کرد: با توجه به کم آبی، محدویت منابع آبی و همچنین اقتصادی بودن تولید گل محمدی به عنوان کشت جایگزین مورد توجه جدی قرار گرفته است.