خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 29 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نوه نلسون ماندلا: پدربزرگم رژیم صهیونیستی را معادل آپارتاید می‌دانست

فارس | سیاسی | چهارشنبه، 12 مرداد 1401 - 22:12
نوه «نلسون ماندلا» رهبر فقید کشور آفریقای جنوبی در دیدار با رئیس کمیته حقوق بشر کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت:‌ نلسون ماندلا رژیم صهیونیستی را معادل آپارتاید می‌دانست.
ماندلا،بشر،حقوق،اسلامي،نلسون،آفريقاي،جايزه،جنوبي،كشور،الهيان،صلح

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، «مندلا ماندلا» نوه «نلسون ماندلا» رهبر فقید کشور آفریقای جنوبی که برای دریافت جایزه خود در هفتمین دوره جایزه حقوق بشر اسلامی در تهران شرکت کرده است ، امروز (چهارشنبه 12مردادماه) با زهره الهیان رئیس کمیته حقوق بشر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی دیدار کرد.
الهیان ضمن خوش آمدگویی و اظهار خرسندی از اینکه «مندلا ماندلا» برنده جایزه حقوق بشر اسلامی شده اند، بیان داشت: با توجه به سوابق مبارزاتی جنابعالی استحقاق دریافت این جایزه را دارید.
رئیس کمیته حقوق بشر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با قدردانی از تلاش های نلسون ماندلا رهبر فقید آفریقای جنوبی در مبارزه با رژیم های آپارتاید جهان گفت: نلسون ماندلا رژیم صهیونیستی را معادل آپارتاید می‌دانست و ادبیات‌سازی در عرصه بین‌الملل بر علیه رژیم اشغالگر قدس را مورد تاکید قرار می‌داد.
الهیان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اهمیت تقویت همکاری های پارلمانی ایران و آفریقای جنوبی ابراز امیدواری کرد، گروه دوستی پارلمانی میان مجالس دو کشور هر چه زودتر شکل بگیرد.
«مندلا ماندلا» نیز در این دیدار از مهمان نوازی مقامات ایرانی تشکر و قدردانی کرده و روابط ایران و آفریقای جنوبی را محصول عُلقه‌ها و روابط میان بنیان‌گذاران دو کشور دانست.
وی، با معرفی نلسون ماندلا به عنوان یک نماد جهانی برای صلح و آزادی و با اشاره به مبارزات 67 ساله پدربزرگ خویش در راه صلح و آزادی و حقوق بشر افزود: بایستی این میراث را حفظ و آرمان‌مان را ادامه دهیم.
مندلا ماندلا با اشاره به تلاش ها در مجامع بین المللی برای دفاع از آرمان فلسطین افزود: باعث خرسندی است که با سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران در چارچوب جنبش عدم تعهد برای دفاع از مظلومان جهان و تضمین آرمان های حقوق بشر و صلح و آزادی همکاری داشته باشیم.
نوه ماندلا در پایان بر توسعه همکاری ها و آشنایی هرچه بیشتر مردم دو کشور با توانمندی‌ها و ظرفیت‌های موجود طرفین تاکید کرد.
انتهای پیام/