سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زیاد نخاله: صهیونیست‌ها از همه طرف محاصره شده‌اند

مهر | سیاسی | چهارشنبه، 12 مرداد 1401 - 21:30
دبیر کل جنبش جهاد اسلامی فلسطین گفت: اسرائیلی‌ها امروز تحت تاثیر قدرت جمهوری اسلامی از همه طرف محاصره شده اند و این امر چیزی است که به برکت رهنمودهای مقام معظم رهبری میسر شده است.
ايران،اسلامي،مقاومت،فلسطين،جهاد،جنبش،معظم،رهبري،مقام،دبير

به گزارش خبرگزاری مهر، «زیاد نخاله» دبیر کل جنبش جهاد اسلامی فلسطین روز چهارشنبه (١٢ مرداد ماه) با علی اکبر ولایتی دیدار و گفتگو کرد.
وی در این دیدار ضمن خوش آمد گویی، به تحلیل مباحث مختلف و جریانات موجود در منطقه و جریان مقاومت پرداخت و گفت: ما ارتباط نزدیک و جدی با جنبش جهاد اسلامی و مقاومت فلسطین داریم.
مشاور مقام معظم رهبری به تحلیل اوضاع در یمن، عراق، سوریه، افغانستان و ترکیه پرداخت و در مورد عراق افزود: جدی‌ترین دموکراسی در مجموعه جهان عرب در عراق وجود دارد و این کشور در طی تاریخ اسلام مبدا تاریخ، سیاست و علم بوده است و می‌توان گفت بالقوه و بالفعل در آینده قوی‌ترین کشور عربی است.
ولایتی به سفر مقامات کشورهای همسایه به ایران اشاره و بر اهمیت این سفرها و اقتدار ایران در منطقه تاکید کرد.
دبیر کل جنبش جهاد اسلامی فلسطین هم ضمن ابراز خرسندی از این دیدار از مواضع جمهوری اسلامی ایران و رهنمودهای مقام معظم رهبری در حمایت از آرمان‌های مردم فلسطین تقدیر کرد و گفت: مقام معظم رهبری در قلب ما جای دارند و شخصیتی در جهان قابل مقایسه با ایشان وجود ندارد.
زیاد نخاله افزود: شما برادر بزرگ ما هستید و هم در داخل ایران و هم خارج از ایران نقش بسیار مهم و مؤثری دارید.
خوشحال هستم در زمانی به ایران سفر کردم که ایران از همیشه مقتدرتر و قوی‌تر است و مقاومت هم امروز مقاوم‌تر و مقتدرتر از هر زمانی است.
وی با تاکید بر اینکه در داخل فلسطین هم اوضاع خوب است افزود: اسرائیلی‌ها امروز تحت تأثیر قدرت جمهوری اسلامی ایران و نیروهای مقاومت قرار دارند و از همه طرف محاصره شده‌اند و این امر چیزی است که به برکت رهنمودهای مقام معظم رهبری میسر شده است که ایران و مقاومت هر روز قدرتمندتر از گذشته باشد.
دبیر کل جنبش جهاد اسلامی فلسطین تصریح کرد: امروز جنبش جهاد اسلامی در تمامی مواضع در حوزه مقاومت وضعیت مطلوبی دارد و به رغم تمام تلاش‌هایی که دشمنان و هم پیمان آنان کرده‌اند وضعیت مقاومت در حال پیشرفت می‌باشد و در تمام جبهه‌ها دشمن محاصره است و شاهد هستیم که سیاست‌های دشمنان و آمریکا در برابر قدرت جمهوری اسلامی ایران یک سیاست بسیار ناتوان است.