خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هیئت‌های مذهبی استان بوشهر حمایت و پشتیبانی شوند

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 12 مرداد 1401 - 21:24
بوشهر- استاندار بوشهر گفت: در راستای برگزاری مراسم و برنامه‌های ماه محرم و صفر باید هیئت‌های مذهبی استان بوشهر حمایت و پشتیبانی شوند.
محرم،بوشهر،انقلاب،ماه،اربعين،صفر،استان

به گزارش خبرنگار مهر، احمد محمدی‌زاده عصر چهارشنبه در نشست شورای فرهنگ عمومی استان بوشهر ضمن تسلیت ایام ماه محرم اظهار داشت: انقلاب اسلامی مولد عاشورا است و امام خمینی بر همین اساس انقلاب را بنیان‌گذاری کرد و رهبر معظم انقلاب نیز این مسیر را ادامه دادند.
وی با اشاره به اینکه بشریت امروز بیش از هر زمان دیگر نیازمند فرهنگ قیام عاشورا است اضافه کرد: موضوع اربعین حسینی به برکت انقلاب اسلامی جهانی و بین‌المللی شده است.
استاندار بوشهر با اشاره به نقش مهم انقلاب اسلامی در جهانی شدن پیاده‌روی بزرگ اربعین حسینی تصریح کرد: حادثه و واقعه بزرگ تاریخی اربعین حسینی امروز تمام جهان را درنوردیده است.
وی استفاده از فرصت مناسب ماه‌های محرم و صفر و برنامه‌های تاسوعا، عاشورا و اربعین را مورد تاکید قرار داد و افزود: سازوکارهای ویژه در اثربخشی مراسم ماه محرم و صفر باید تدوین شود.
محمدی‌زاده خاطرنشان کرد: باید اشعار و نوحه‌ها در آئین ماه محرم و صفر اثرگذار باشد که بخشی از جهاد تبیین در همین شعارهای مذهبی و نوحه‌ها باید مورد توجه ویژه قرار بگیرد.
وی خواستار پشتیبانی از هیئت‌های مذهبی در اجرا برنامه‌ها و طرح‌های مورد نظر در ماه محرم و صفر در استان بوشهر شد و افزود: شیوه‌نامه بهداشتی در برنامه‌های ماه محرم رعایت شود.
استاندار بوشهر بیان کرد: پس از تشکیل قرارگاه عفاف و حجاب در استان بوشهر کمیته‌های زیر مجموعه این قرارگاه ایجاد و موضوعات دسته‌بندی و اولویت‌بندی شده است.
وی با تأکید بر توجه به پیوست‌های فرهنگی در همه عرصه‌ها افزود: نمادهای فرهنگی در طرح‌های اقتصادی و عمرانی استان بوشهر اجرا می‌شود.