خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

1317 مجوز صنایع دستی در استان کردستان صادر شد- اخبار کردستان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 12 مرداد 1401 - 20:13
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کردستان از صدور و تمدید یک هزار و 317 فقره مجوز پروانه تولید صنایع دستی در چهار ماهه اول سال جاری در استان خبر داد.
فقره،پروانه،نمايشگاه،سنندج،كردستان،توليد،كارگاهي،برپايي

یعقوب گویلیان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در سنندج، از صدور و تمدید یک‌هزار و 317 فقره مجوز پروانه تولید صنایع‌دستی در چهار‌ ماهه نخست سال‌جاری در استان خبر داد و اظهار داشت: از مجموع این مجوزها، هزار و 295 فقره مربوط به پروانه تولید انفرادی، 16 مورد مربوط به پروانه تولید کارگاهی، 4 فقره کارت شناسایی و 2 فقره پروانه تاسیس کارگاهی بوده است.
وی افزود: این مجوز‌ها برای صنعت‌گران فعال در رشته‌های رودوزی‌های سنتی، سفال‌گری، نازک‌کاری، البسه‌محلی، تولیدات چرم، جاجیم‌بافی، گلیم‌بافی، کلاش‌بافی، شال‌بافی، قلم‌زنی و غیره صادر شده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان کردستان خاطرنشان کرد: همچنین در این مدت، پنج میلیارد و 500 میلیون تومان تسهیلات از محل تبصره 18 توسط بنیاد برکت به صنعتگران فعال در کردستان پرداخت شده است.
وی از برپایی بیش از 10 نمایشگاه صنایع‌دستی از ابتدای سال‌ جاری خبر داد و گفت: حضور در نمایشگاه صنایع‌دستی اقلیم کردستان عراق (شهر حلبچه)، حضور در نمایشگاه‌های مشارکتی استان‌های چهارمحال و بختیاری، یزد و ایلام، برگزاری نمایشگاه صنایع‌دستی در شهرستان‌های سنندج، بانه و مریوان در ایام نوروز امسال و برپایی نمایشگاه صنایع‌دستی در خانه کرد سنندج به مناسبت 20 خرداد روز جهانی صنایع‌ دستی از جمله اقدامات انجام شده در این حوزه بوده است.
گویلیان یادآور شد: در حال حاضر 44هزار کردستانی به‌صورت مستقیم و غیر مستقیم در 40رشته صنایع‌دستی مشغول به فعالیت هستند.
انتهای پیام/481/ح